Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Nice

Hos FDM travel kan du bestille din flyrejse til Nice i Frankrig. Se priser på billige flybilletter til Nice. Find også priser på flybilletter til andre destinationer.

Guide til Nice lufthavn

Lufthavnen i Nice hedder Nice Côte d’Azur og ligger ved kysten ca. 6 km vest for centrum. Denne placering giver en ualmindelig smuk indflyvning med udsigt til den franske riviera, så sørg for at få vinduesplads i dit fly til Nice hvis det er muligt. Aéroport Nice Côte d’Azur håndterer over 9 mio. passagerer hvert år.

Nice Côte d’Azur

Navn: Nice Côte d'Azur International Airport
Adresse: Rue Costes et Bellonte, 06206 Nice, Frankrig
Tlf.:  +33 820 42 33 33
Website: en.nice.aeroport.fr
IATA kode: NCE
 
Flyvetider til Nice:
København - Nice: 4 timer (Ingen direkte fly til Nice)

Tidszone: CET (UTC+01:00)

Oversigtskort over Nice lufthavn

Oversigtskort over Nice lufthavn

Transport til og fra Nice lufthavn

Transport til og fra Nice lufthavn
Da afstanden fra lufthavnen ind til Nice er kort, er transporten overskuelig hvad angår både pris og tid.
 
Tog
500 meter fra Terminal 1 finder du SNCF-stationen Nice St. Augustin. De regionale tog afgår herfra til destinationer mellem Cannes og Vintimille. Alle andre linjer afgår fra Central Stationen i Nice. Det tager ca. 8 minutter og koster ca. € 2 at tage toget fra lufthavnen til Nice centrum.
 
Med bil
At leje en bil til din ferie i Nice gør ikke blot transporten til og fra lufthavnen nemmere, men det er også en glimrende mulighed for at få set alle de fantastiske steder, der ligger uden for Nice. Sammen med vores samarbejdspartnere sørger vi for en lejebil til en rigtig god pris. Bestil sammen med dine flybilletter til Nice hos FDM travel.
 
Med taxi
Den korte afstand til Nice gør det prismæssigt overkommeligt at tage en taxi, som du finder uden for ankomsthallen. Turen fra lufthavnen til Nice centrum koster mellem € 20-25.
 
Med bus
Buslinje 98 og 99 afgår begge fra både terminal 1 og 2 ca. hvert 20.-30. minut. Linje 98 kører til busstationen i centrum af Nice og linje 99 til togstationen. Turen til centrum tager ca. 30 minutter. Billetten koster ca.€ 2 og er gyldig 1 time og 15 minutter.
 
Shuttle eller privat service
Du har også mulighed for at booke enten en privat bil eller en lufthavns-shuttle. Der findes et væld af udbydere på området, og du kan finde henvisninger på lufthavnens hjemmeside. Desuden har flere hoteller i Nice en shuttle-service, så forhør dig på dit hotel inden afrejse.

Leder du efter mere end billige flybilletter til Nice?

Hoteller i NiceVi hjælper dig med at finde det perfekte hotel til dig i Nice - uanset om du leder efter et billigt Nice hotel i centrum, nær Promenade de Anglais, Rue de France eller Saleya blomstermarkedet.
Rejser til Nice - En ferie i Nice er ikke kun for de rige. Tag med fly til Nice og nyd alle de goder, den franske riviera har at byde på, uden at tømme opsparingen. Og Nice har masser at byde på. Naturligvis ligger badeferie højt på listen over aktiviteter. Lækre strande og azurblåt vand stort set midt i byen. Men der er også mulighed for at nyde kunst, musik og teater, og shopping er et yndet tidsfordriv i Nice. Masser af restauranter holder dig rigt forsynet med den lækreste franske mad, og bagefter står Nice's hektiske natteliv til din rådighed. 
Rejsetips om Nice - Læs de gode råd og rejsetips fra andre danske turister, som har været i Nice, Frankrig.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål

Frankrig: Paris

Start nu! Det er let at bestille dit fly til Nice

Læs mere om rejser til Nice


Rejser til Nice
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.