Billedet er fra Nice

Fakta

  • Elevator
    Elevator
  • Gratis WiFi
    Gratis WiFi
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Grimaldi by HappyCulture

Le Grimaldi ligger i hjertet af Nice, 500 m fra Promenade des Anglais, 550 m fra stranden, 700 m fra Place Massena og 1,3 km fra Matisse-museet.
Byen Nice ligger i hjertet af Rivieraen en halv time fra Monaco og Cannes og er en perfekt blanding af tradition og modernitet. Nice er hjemsted for barokke kirker og dristige værker af Cesar, Klein og Warhol. Der er de farvede facader på Place Masséna og glasbygningerne i forretningskvarteret Arenas såvel som blomstermarkederne i Cours Saleya og berømte designeres udstillingsvinduer. Der ligger talrige restauranter, barer og indkøbsmuligheder i nærheden. Herudover er der også forbindelser med offentlige transportmidler.Hotellet består af 2 dejlige Belle Époque-bygninger, der deler samme indre gård. Dette originale layout gør det muligt for hotellet at tilbyde ca. 50 værelser uden at give køb på den intime, varme særegenhed, som giver stedet dets charme. City-hotellet består af i alt 46 værelser og suiter. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter er der desuden klimaanlæg, safeboks, vekselbørs, elevator, internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæsterne spise og drikke i caféen, baren og morgenmadsrestauranten.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Af behageligheder er der herudover dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, køleskab og altan eller terrasse. Endvidere er der også regulerbare klimaanlæg og radiatorer for komfortens skyld.Gæsterne kan slappe af med en spa-behandling eller massage på hotellet, ligesom man også kan stå på jetski (mod betaling). Ydermere står liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende strand af grus (mod betaling), og der ligger en golfbane ca. 30 km væk.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en kontinental buffet.

Denne side er udskrevet d. 22. juli 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.