Billedet er fra Nice

Fakta

  • Elevator
    Elevator
  • Gratis WiFi
    Gratis WiFi
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Hotel de Flore Nice Promenade

Virkelig dejligt hotel fredeligt beliggende i smørhullet lige ved gågaderne, Promenade des Anglais, Middelhavet og den gamle bydel. irkelig dejligt hotel fredeligt beliggende i smørhullet lige ved gågaderne, Promenade des Anglais, Middelhavet og den gamle bydel.
Hotel de Flore Nice Promenade er et virkelig dejligt hotel med 63 værelser og perfekt beliggenhed på Rue Maccarani lige ved gågaderne med de mange forretninger, stormagasiner, restauranter, cafeer og barer. Samtlige museer undtagen Chagall har gratis entre. Benyt jer af lejligheden til at slentre ad havnepromenaden - den berømte Promenade des Anglais - med de flotte hoteller og alle de kendte luksusbutikker. Glem endelig ikke blomstertorvet og oplev stemningen hver formiddag på markedet med et stort udbud af sæber, krydderier, oliven, oste, pølser og m.m. Efter en tur i den charmerende, gamle bydel med de krogede gader og de små butikker, er det tid til en Pastis nede på havnen efterfulgt af en Pissaladière.

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thailand-50-aar-og-paa-toppen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.