Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Nice

Nice, Rivieraens dronning, er gennemsyret af den livsglæde, der er indbegrebet af denne sagnomspundne kyststrækning. Måske er det det berømte lys og farverne, som længe har tiltrukket kunstnere, der gør at man føler sig så levende. Gå en tur ned ad den brede Promenade des Anglais eller ind i den gamle bydels labyrintiske gader.

Største seværdigheder

Nice

Promenade des Anglais

Tag en spadseretur langs den berømte Promenade des Anglais, en syv kilometer lang boulevard med palmetræer langs hele strækningen. Her er herlige bygninger fra Belle Epoque og de har en skøn udsigt over Englebugten.

Kig indenfor i Negresco Hotel, promenadens mest berømte bygning, som har været tilholdssted for de rige og berømte siden 1913.

Kvarteret Cimiez
Tag en gåtur rundt i kvarteret Cimie, som ligger lige op ad bakken fra Nices banegård. Her finder I bl.a. resterne af et romersk bad og et gammelt amfiteater. Her ligger også to smukke museer for passionerede kunstelskere: Matissemuseet og Chagallmuseet.

Havn

Havn
De mindste krydstogtskibe lægger typisk til ved Quai du Commerce i havnen i Nice. Molen ligger ca. ½ times gang fra centrum i Nice. Langt størstedelen af de krydstogter, som lægger til ved Nice, lægger egentlig til i den lille by Villefranche-sur-Mer.

Skibet ligger for svaj og efter er kort sejltur ind på land i de mindre tenderbåde er der kun ca. 5 km. til Nice.
Denne side er udskrevet d. 23. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-yao/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.