Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Nice

 • Lav din egen parfume

  (Bedømt af 3 personer)
  12.07.12: Lise Appelon Jensen
  På en tøsetur til Nice brugte vi en dag på at tage op i bjergene til byen Grasse vest for Nice for at lave vores egen parfume i "Le Studio des Fragrances" hos parfumeri Galimard.
  Se hele rejsetippet
 • Syd Frankrig

  (Bedømt af 10 personer)
  11.05.12: Dorthe
  Elsker du strand biler og fede byer? Så er det Syd Frankrig der kan give dig denne oplevelse. Vores familie tur til Syd Frankrig 2011 var en super tur, med masser af oplevelser.
  Vi havde ingen forventning.. Men må sige at vi fik en på opleveren.
  Se hele rejsetippet
 • Nice - til alle tider!

  (Bedømt af 2 personer)
  09.12.11: Zuz Gerd Pelle
  Denne skønne by er værd at besøge på alle tider af året. Der er - ud over pragtfuld sol strand,mad og vin - mange museer og forretningsgader inden for et lille område samt mange udflugtsmål.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Nice

Nice er andet end badeliv og shopping
Rejsetips indsendt af:
Erik Andersen
Hvidovre
16. marts 2009

Nice er andet end badeliv og shopping

Har du tid og ikke for travlt. Tag en dagtur med koglebanen fra Nice og nyd livet og naturen og de storslåede bjerge.

En tidlig start en bedst, så oplever du mest

LE "TRAIN DES PIGNES"
Et rejsetip til fornøjelse for gæster I Nice, som trænger til lidt andet end byvandring, museer, shopping og badestranden.

Udforsk baglandet over Nice i Provence med Train des Pignes (koglebanen). En smalsporet jernbane fra Nice til Digne-les-Bains.

Tag tidligt af sted og nyd den langsomtgående Koglebane. Sådan kaldet fordi den, da den blev trukket med damplokomotiv var så langsom, at man uden problemer kunne stå af i farten på vej op fra Nice, samle kogler langs sporet til brænde eller lignende, uden at toget køret fra en.

Turen er i dag lige så smuk som den gang og kun lidt hurtigere. Det er en scenisk tur op gennem kløfter langs floden. Det er under vejs muligt at stå af i en mindre landsby, gå en tur i byen eller gå på marked og derefter fortsætte med det næste tog, der kommer til byen. Man kan også vælge at stå af i længere tid hvor man nu har lyst og tage toget tilbage til Nice senere.

En tur jeg og familien gjorde for nogle år siden, og som vi ikke glemmer lige med det samme. Tag dig god tid. Toget kører langsomt op fra Nice og lidt hurtigere ned. Lad være med at jage. Nyd turen og naturen fra olivenlundene ved kysten og til bjergene. Fra palmetræerne ved Rivieraen til de timianklædte skråninger ved bjergene. Nyd de små byer eller gå på opdagelse i de lave bjerge i baglandet til Nice.
Togturen er i sig selv ganske dejlig. En tur til hjertet af det øvre Provence.

Aktiviteter
Togrejser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til den franske Riviera

Hoteller i Nice
Rejser til den franske Riviera
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.