Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Nice

 • Lav din egen parfume

  (Bedømt af 3 personer)
  12.07.12: Lise Appelon Jensen
  På en tøsetur til Nice brugte vi en dag på at tage op i bjergene til byen Grasse vest for Nice for at lave vores egen parfume i "Le Studio des Fragrances" hos parfumeri Galimard.
  Se hele rejsetippet
 • Syd Frankrig

  (Bedømt af 10 personer)
  11.05.12: Dorthe
  Elsker du strand biler og fede byer? Så er det Syd Frankrig der kan give dig denne oplevelse. Vores familie tur til Syd Frankrig 2011 var en super tur, med masser af oplevelser.
  Vi havde ingen forventning.. Men må sige at vi fik en på opleveren.
  Se hele rejsetippet
 • Nice - til alle tider!

  (Bedømt af 2 personer)
  09.12.11: Zuz Gerd Pelle
  Denne skønne by er værd at besøge på alle tider af året. Der er - ud over pragtfuld sol strand,mad og vin - mange museer og forretningsgader inden for et lille område samt mange udflugtsmål.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Nice

Rejsetips af samme forfatter

 • Paris - byernes by

  (Bedømt af 10 personer)
  04.08.11: Annette Kaalund
  Paris er en af de byer, der vinder for hver gang, man kommer igen.

  Første gang ser man naturligvis de almindelig highlights - og det skal man også.
  Se hele rejsetippet
Nice - metropol mellem Middelhavet og Alperne
Rejsetips indsendt af:
Annette Kaalund
Vanløse
17. maj 2011

Nice - metropol mellem Middelhavet og Alperne

Allerede ved indflyvningen til Nice, når man slipper de høje alpetoppe og tager en tur ud over det fantastike blå Middelhav med kig til denne store smukke by, gibber det i én.
Præsentationen kan ikke være bedre.

Fra lufthavnen kører man så langs vandet ad Promenade des Anglais, hvadenten man tager med bussen - effektivt og billigt, eller man tager en taxa.

Nice var italiensk indtil for 150 år siden, og det præger i høj grad byen, der har meget smukke bygninger i italiensk stil, bl. a. den store smukke Place Massena, og ikke mindst den gamle bydel med sine smalle snirklede gader.

I den gamle bydel på Cours Saleya er der hver formiddag undtagen mandag et fantastisk blomstermarked i en ene ende og frugt og grønt i den anden. Om mandagen er der antikmarked. Herudover er pladsen flankeret at restauranter.

Når man så er færdig med det område, kan det anbefalet at komme lidt op i højden og nyde udsigten på Colline du Chateau for enden af Cours Saleya. Er man blevet træt i benene, er der også en elevater, der kører derop. Her har man udsigt over havet, byen, bjergnene og havnen.

Vil man lidt indendørs kan man stige på sporvognen ved Place Massena og stå af ved banegården eller næste stop. Herfra kan man nemt gå til Chagall museet, der er en lille perle.

Nice er den by i Frankrig, hvor der er flest kirker fra flest forskellige trossamfund. Af disse er den russiske kirke et besøg værd. Denne ligger heller ikke langt fra banegården, men i modsat retning.

Nice har skønne butikker, strand og grønne områder og et utal af restauranter. Der er liv og atmosfære.
Små udflugter uden for Nice

Små udflugter uden for Nice

Når man får lyst til at forlade byen lidt, kan det i højeste fra anbefales at tage busse til Villa Ephrussi de Rothschild i Saint Jens - Cap Ferrat, og kaldt den lyserøde villa. Det tager ca ½ time. Huset er en oplevelse for sig, iøvrigt med en lille spisepavillon, hvor man til frokost kan købe en lettere anretning til absolut rimelig pris. Haven er helt fantastisk med store temahaver, og springvand, der springer flere gange i timen til musik.

Det koster 12 euros at komme ind. For 17 euros kan man samtidig købe billet til la Villa Kérylos i Beaulieu-sur-Mer. Denne villa er også fantastisk smuk og helt holdt i græsk stil. Man behøver ikke at bruge begge billetter samme dag.

Af yderligere udflugter fra Nice kan nævnes Monaco og Menton (Citronfestival i februar) eller Cannes, der er meget præget af byens filmfestival (maj måned).
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til den franske Riviera

Hoteller i Nice
Rejser til den franske Riviera
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/transport-3/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.