Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Den franske Riviera

 • Filmstjerner i Cannes i maj under filmfestivalen

  Bookingassistent
  (Bedømt af 9 personer)
  07.05.13: Ditte Mikkelsen
  Der er altid dejligt på Den franske Riviera – smid nogle filmstjerne oveni - så bliver det lige en tand bedre.

  Nogle af dem der går rygter om burde dukke op i år er:
  Ryan Gosling, James Franco, Nicole Kidman, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Eva Mendes, Justin Timberlake, Audrey Tautou, Robert Redford, Emma Watson og Orlando Bloom.
  Se hele rejsetippet
 • Bade og Storbyferíe i et:-)

  (Bedømt af 7 personer)
  16.03.13: Gitte Gregersen
  Jeg havde en super ferie til Nice sidste år. En fantastisk by, hvor der både er mulighed for at slappe af ved stranden men derudover er der også rigtig god shopping og fantastisk hyggelige restauranter.
  Se hele rejsetippet
 • Fin sydfransk middelhavscamping

  (Bedømt af 5 personer)
  16.08.12: Jørgen Heidemann
  Sommer 1967 ville vi som nygifte prøve at telte i Sydfrankrig. Dengang havde FDM nogle hefter med udvalgte ruter og forslag til campingpladser. Vi faldt for en rute, der bragte os til Côte d-Azur hvor Camp du Domaine ved le Lavandou var anbefalet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Den franske Riviera

Rejsetips af samme forfatter

Skønt feriested på Den Franske Riviera
Rejsetips indsendt af:
Morten Thomsen
Solrød Strand
25. juli 2010

Skønt feriested på Den Franske Riviera

Feriekomplekset Domaine de la Pinède ved Den Franske Riviera er et fantastisk sted for hele familien. Fredfyldt, naturskønt og med en swimming pool, hvor man kan nyde den smukkeste udsigt over Middelhavet. Og så er der spændende udflugtsmuligheder i området.
Pool med havudsigt
Pool med havudsigt

Pool med havudsigt

Den vestlige del af den franske riviera er måske ikke lige så mondæn og berømt som den østlige del, som er hjemsted for byer som St. Tropez, Cannes og Nice. Ikke desto mindre gemmer der sig mange dejlige steder og strande på strækningen mellem Marseille og St. Tropez. Og så er priserne ofte på et mere rimeligt niveau. Vi valgte at bosætte os i feriekomplekset Domaine de la Pinède ca. 10 km uden for havnebyen Le Lavandou. Vi var blevet fristet af de indbydende fotos af stedet på FDM travel's hjemmeside. Og vi blev bestemt ikke skuffede!

Feriekomplekset ligger i fredfyldte og naturskønne omgivelser tæt ved en dejlig strand og med grønne bjerge i baggrunden. Husene falder smagfuldt ind i landskabet og overalt er der grønne oaser med farvestrålende blomster. Men det, der gør stedet enestående, er swimmingpoolen, der ligger på en klippeafsats og er konstrueret, så den ser ud til at gå i ét med havet nedenfor. Det er en paradisisk fornemmelse at svømme her med panoramaudsigt til havet nedenfor. Det er ganske enkelt det perfekte sted at stresse af med en god bog eller blot nyde udsigten, mens børnene boltrer sig i swimmingpoolen.
Strand på Porquerolles
Strand på Porquerolles

Smukke øer og St. Tropez

Trænger man til oplevelser, er der masser af udflugtsmuligheder inden for rækkevidde. Det kan varmt anbefales at besøge øerne Iles d'Hyeres, som ligger en lille times sejlads fra havnebyen Le Lavandou - også selv om sejlturen ikke er helt billig. Øerne byder på nogle af de smukkeste strande i Frankrig og der er gode muligheder for at snorkle i det klare vand. Vi valgte at tilbringe en dag på Porquerolles, den største af øerne. Man kan leje mountainbikes i havnen, hvilket er en perfekt måde at opleve øen på, da biler ikke har adgang. Vores børn syntes, det var en sjov og nem måde at komme rundt på. Cyklens mange gear kommer i brug, hvis man tager turen op til fortet bag havnen. Men så belønnes man også med en fantastisk udsigt over den grønne ø.

Den mondæne ferieby St. Tropez er afgjort også et besøg værd. På trods af turismen har byen bevaret sig hyggelige præg, og man kan stadig opleve franskmænd spille boulle på byens centrale plads under platantræernes skygge. I havnen kan man beundre de nærmest endeløse rækker af gigantiske luksusyachter, der er ankret op her. Nogle af de største og mest luksuriøse er ejet af arabiske rigmænd og prinser. Desværre får man ikke lov at komme alt for tæt på, da en mindre hær af vagter overvåger yachterne.

Spækhuggershow

Et absolut must for børnene er spækhuggershowet i Marineland i Antibes - det eneste sted i Europa, hvor man kan opleve de store hvaler (bortset fra Tenerife). Det er imponerende at se de tonstunge dyr springe elegant gennem vandet. Så overlever man også, at showet afbrydes af dansende teenagere, der forsøger at gennemføre en synkron cheerleader-koreografi til hårdtpumpet discomusik - tilsyneladende en uundværlig del af et dyreshow i Sydeuropa. Marineland byder også på shows med delfiner og søløver, så man kan sagtens tilbringe det meste af en dag her.
Blomsterbyen Bormes La Mimosa
Blomsterbyen Bormes La Mimosa

Charmerende bjerglandsbyer

Vi tog også en køretur op i den grønne bjergkæde Massif des Maures for at besøge nogle af de charmerende middelalderlandsbyer, som Provence vrimler med. En af dem er Bormes-La Mimosa, som er blevet kåret til Frankrigs "blomster-landsby" på grund af de mange smukke blomster, som dekorerer byens gader. I de smalle og hyggelige middelaldergader ligger der et væld af spændende kunsthåndværker-butikker, som man nemt kan købe sig fattig i. Fra byens slotsruin er der en smuk udsigt over kysten og øerne Iles d´Hyeres.

Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger denne del af Rivieraen og den smukkest beliggende swimming pool syd for Alperne!

Kommentarer til rejsetips om Den franske Riviera

hotel i nice

30/12 2010 kurt karsbæk nielsen
hotel flore ligger perfect for det hele,promonaden 200 mtr. det store blomstermarked i den gl. bydel 1000 mtr. banegården med mange afgange til kystbyerne mod øst og vest.....

Vores bedste ferier

30/12 2010 Jane Kyhl
Min familie og jeg har holdt ferier i St. Raphael, Cote Azur mere end 9 gange.
Douce Quitude Camping, hvor vi har boet i nogle praktfulde store mobilhome's, har dannet rammerne om den perfekte ferie såvel for voksne som børn.

Området rummer så meget at se på, at man aldrig bliver færdig.

Tag f.eks., en tur til Gorges du Verdon, lej en vandcykel (her kan være 4 personer) og cykel ind i kløften, en fantastisk oplevelse. I kan springe i vandet fra cyklen og det er ubeskriveligt. Tag madpakker og drikkevarer med, kan spises på cyklen.

Selve historien der udspringer sig i den store sø, er fantastisk. i 1970'erne flyttede man enhel by "Marie ste Mustiére" og oversvømmede den gamle by - altså en by under vandet.

Dette SKAL bare opleves.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris-og-omegn/pommeuse/camping-le-chene-gris-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.