Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Den franske Riviera

 • Filmstjerner i Cannes i maj under filmfestivalen

  Bookingassistent
  (Bedømt af 9 personer)
  07.05.13: Ditte Mikkelsen
  Der er altid dejligt på Den franske Riviera – smid nogle filmstjerne oveni - så bliver det lige en tand bedre.

  Nogle af dem der går rygter om burde dukke op i år er:
  Ryan Gosling, James Franco, Nicole Kidman, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Eva Mendes, Justin Timberlake, Audrey Tautou, Robert Redford, Emma Watson og Orlando Bloom.
  Se hele rejsetippet
 • Bade og Storbyferíe i et:-)

  (Bedømt af 7 personer)
  16.03.13: Gitte Gregersen
  Jeg havde en super ferie til Nice sidste år. En fantastisk by, hvor der både er mulighed for at slappe af ved stranden men derudover er der også rigtig god shopping og fantastisk hyggelige restauranter.
  Se hele rejsetippet
 • Fin sydfransk middelhavscamping

  (Bedømt af 5 personer)
  16.08.12: Jørgen Heidemann
  Sommer 1967 ville vi som nygifte prøve at telte i Sydfrankrig. Dengang havde FDM nogle hefter med udvalgte ruter og forslag til campingpladser. Vi faldt for en rute, der bragte os til Côte d-Azur hvor Camp du Domaine ved le Lavandou var anbefalet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Den franske Riviera

Sol og kultur i Nice
Rejsetips indsendt af:
Vibeke
Børkop
5. aug. 2010

Sol og kultur i Nice

Storby, sol, strand og kultur - det er Nice i en nøddeskal på vores dejlige sommerferie.

Overfyldt bus til Monaco :-)

Vi skulle selvfølgelig på en dagstur til Monaco og valgte at tage bussen på en 40 minutters køretur langs kysten for at nyde den fantastiske natur og de smukke byer. Alt dette fik vi for 1 Euro pr. næse! Det kan slet ikke betale sig at have bil med til Nice :-)

På busstationen oplevede vi, at adskillige andre havde fået samme gode idé, så efter en del skubben og masen fandt vi ud af, at der slet ikke var plads i den bus ... Til gengæld indsatte den resolutte busstationsboss en ekstrabus, som vi kom først i køen til og dermed fik førsteklasses siddepladser med havudsigt.

Det var fantastisk vejr til at trave rundt i Monaco: Overskyet og kun ca. 23 grader. Dog endte det så i torden og regnvejr, så det tog lige toppen af sommerhumøret. Men vi fik set både en masse ferraier, aston martiner, maseratier og hvad de hedder allesammen. Kasinoet og det berømte sving fra Formel 1-turen blev også besigtiget sammen med de næsten kvalmende store luksusyachter i havnen. Den lille gamle by på toppen af klippen ved fyrstepaladset er et absolut hit med dets smalle gader og hyggelige butikker. Og så kørte bussen og lige til døren hjem igen - dog efter at vores stoppested var blevet passeret af de første tre overfyldte rutebusser ... Men det er den slags små oplevelser, der gør det sjovt at rejse på egen hånd og med offentlige transportmidler. Vores teenagebørn og vi gamle nød i hvert fald turen i fulde drag!

Transport
Busrejser / busture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/azorerne/ponta-delgada/hotel-acores-atlantico.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.