Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Toulon

Både, både og flere både. Toulon er Frankrigs spændende centrum for lystsejlere. Her vugger sejlbådene overalt i den travle havn, og på land er der tonsvis af maritime museer, gamle borge og masser af sejlere. Og i bedste franske modestil er her masser af smarte shoppingsteder og fantastiske frokostrestauranter. Men det, der er med til at gøre Toulon helt speciel er, at den kun ligger få kilometer fra overdådige Saint-Tropez og Côte d'Azur.

Største seværdigheder

Aix-en-Provence

Aix-en-Provence er en by med sprudlende liv i de konstant travle gader. Byens historie ligger omkring hvert et gadehjørne. I kan kombinere en behagelig shoppingtur med en drink på en terrasse med smuk arkitektur eller en tur gennem byens barokke pragt. Hvert springvand gemmer på en hemmelighed og hvert palæ har en historie at fortælle.
Bormes-les-Mimosa

Bormes-les-Mimosa

I den lille landsby Bormes-les-Mimosa på en bakketop i Provence kan I opleve ægte provencalsk stemning. Landsbyen er fra det 12. århundrede, og vil I opleve sydfransk idyl, så er I kommet til det rette sted.
St. Tropez

St. Tropez

Den gamle fiskerihavn St. Tropez er det ultimative feriested, hvor kæmpe lystbåde maser sig op ad fiskerbådene i den gamle havn. I de pastelfarvede bygninger i den gamle bydel ligger I elegante butikker, gallerier og caféer, og hvis i er heldige, kan det være, at I spotter en filmstjerne eller to på jeres vej gennem gaderne.

Havn

Havn
Krydstogterne anløber havnen i La Seyne-sur-Mer, som ligger på modsatte side af bugten fra centrum i St. Tropez. Der er ca. 10 km ind til St. tropez fra molen. Små krydstogtskibe kan lægge til i havnen i Toulon i gåafstand fra det historiske centrum og seværdighederne.

Klima

Toulon har et typisk middelhavsklima med rigelig og stærk solskin, tørre somre og kun en smule regn. Der kan dog komme en ordentlig byge i ny og næ, men det sker typisk i vinterhalvåret. Somrene er varme, vintrene milde og byens beliggenhed ved havet sikrer, at temperaturen sjældent kommer ned i nærheden af frysepunktet, selv midt om vinteren.
Denne side er udskrevet d. 16. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/nova-scotia/halifax/the-hollis-halifax-a-doubletree-suites-by-hilton.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.