Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Altid dejligt i Disneyland Paris
Rejsetips indsendt af:
København Ø
22. okt. 2011

Altid dejligt i Disneyland Paris

Det er ottende gang vi var i Disneyland Paris i år (okt. 2011) og kun anden gang vi havde børn med. Vi havde vores tre drenge på 4, 4 og 7 år med.
En perfekt alder (men det tror jeg alle aldre er :o)

Med vore store kendskab til parken - så vil jeg her komme med vores bedste tips.
Transport

Transport

Det var første gang vi fløj til Paris, alle de andre gange har vi kørt bil.

Det kan selvfølgelig klart anbefales at flyve. At køre til Paris (fra København) tager ca. 13 - 16 timer så der er en del at spare.

Der er flere muligheder for at komme fra lufthavnen (vi fløj til CDG). FDM-Travel har billetter til busser der kører direkte til hotellerne, man kan tage toget og så er der selvfølgelig mange andre shuttle selskaber.

Da vi var tre voksne og tre børn kunne det bedst betale sig at bruge shuttle service. Vi brugte Ezyshuttle (http://www.ezyshuttle.com/) som var rigtig billig (70 Euro pr. vej, som først skulle betales efter den enkelte tur). Vi havde på forhånd bestilt turen og blev derfor modtaget af en chauffør i lufthavnen som kørte os direkte til vores hotel (i egen bil). Ligesom vi blev afhentet på hotellet som aftalt.

Ezyshuttle kan klart anbefales.
Hotel

Hotel

Vi har altid valgt at benytter os af Disney hotellerne, dels fordi det giver ekstra meget disney stemning og dels fordi at prisen virker meget rimelig da entrenen uden hotel er temmelig dyr.

Vi har efterhånden boet på de fleste hoteller, denne gang boede vi på Newport Bay Club - Admirals floor.

Admirals floor er lidt dyre end de andre værelser, fordelene er at værelset er tæt på hovedbygningen (eller i hovedbygningen), lidt gratis kasse (bestemt ikke noget særligt værd), gratis håndklæder i svømmehallen) og egen reception. I vores tilfælde gjorde det ikke en forskel, men jeg har hørt at der kan meget lang kø til den almindelige reception..

Alt i alt er jeg ikke sikker på at det kan betale sig at få adgang til admirals floor

Hvis du ønsker IKKE RYGER værelse skal du sige det ved bookning. Jeg er ret sikker på at vi havde bestilt ikke ryger værelse, men denne besked var ikke kommet med fra FDM-Travel. Så vi ende på et rygerværelse - ikke fedt. Hotellet gav det en gang "non smoking treatment" hvilket bestemt ikke gjorde lugten bedre..

Newport Bay Club er et hotel i mellem prisklassen, af alle de hoteller vi har været på syntes jeg at jeg har fået mindst for penge her. Derfor vil jeg ikke anbefale dette hotel, herunder er mine kommentarer til de andre hoteller vi har været på.

Davy Crokett Ranch: Mobilhjem hvor der er plads til 6 personer. Der er køkken og eget bad. Morgenmad hentes i nærheden af hytten. Alt i alt en ok oplevelse, især god til børnefamilier. Kraver dog en bil. Det tilhørende badeland syntes jeg var en lidt "ulækker" oplevelse. Bunden var "mærkelig og der var reelt ingen afvaskning inden folk håbede i vandet.

Santa Fe: Det billigste hotel (Davy Crokett Ranch er ikke et hotel). Rigtigt godt til prisen. Ved morgenmaden kan der være en del kø. Man kan tage mad en gang, dette betyder at de fleste "vælter" mad op på bakken og smider det overskydende ud.

Sequoia Lodge: Vi boede på montana værelse. Dette giver lidt bedre placering og en minibar. Prisforskellen var lille og jeg ville vælge montana værelse igen. Syntes standarden var meget som på Newport Bay Club - så hvis prisen er afgørende ville jeg vælge Seguoia Lodge fremfor Newport Bay Club.

New York: Rigtigt lækkert hotel, jeg syntes man for en del mere hotel for pengene end på Newport Bay Club og i forhold til Admirals Floor var prisen ikke meget højere end et std. værelse på New York. Hvis comfort er vigtigt (og ikke kun pris) så ville jeg vælge New York fremfor Newport Bay Club.

Disneyland Hotel: Et virkeligt lækkert hotel, prisen er desværre også der efter. Vi har kun været der en gang før og håber der bliver råd til det engang igen..

Mad billetter

Mad billetter

Denne gang havde vi fået et tilbud hvor vi fik mad billetter til alle måltider. Billetterne giver adgang til Disneylands egne spisesteder og ikke til de forskellige tema restauranter i Disney Village.

Vi fik "Plus Dinning" billetter til de aftensmåltiderne (kan også bruges om dagen). Det giver adgang til en tre retters menu med en sodavand på de fleste restauranter (dog ikke de dyreste). For børne kan der være en buffet eller færre retter.

Til frokost var der billetter til de felste fast food steder i de to parker.

Et lille tip til mad billetterne er at man kan bruge dem som delvis betaling på disneyland spisesteder som ikke er en del af konceptet. Vi brugte fx. frokostbilletter til Pizza Planet og måtte betale en lille difference.

Alt i alt fungerede det fint med mad billetterne selv om det giver lidt begrænsninger.

Husk at bestille bord i så god tid som muligt - gerne hjemmefra. Det var svært at få bor i efterårsferien og det er selvom det var en periode hvor der ikke er så mange mennesker som i højsæson.
Forret på Walts
Forret på Walts

Mad

Da man ikke må tage mad med i parkerne må man købe sig til det i Parken (hvis man ikke vil tage ud af parken for at spise)

Generelt er maden i Disneyland ikke særlig god. Man kan undre sig over at i madens hjemland (Frankrig) at maden er så ringe, det virker ikke engang som om de prøver..

Det kan også være meget svært at finde noget sundt i parken - selv et æble (uden sukker på) er nærmest umuligt at finde.

Vi har endnu ikke fundet et godt fast food sted - så her må man leve med det som der nu engang er, på restaurant siden er der dog nogle muligheder for at få et godt måltid mad.

Tips til spisesteder med figurer:
Hvis man vil have mad med nogle disneyfigurer så er der lidt forskellige steder at vælge i mellem, vi har prøvet:

The Lucky Nugget (i disney parken). Her er der en buffet med mad som ikke er super men ok. Da vi var der var der massere af figure og de var gode til at komme rund til alle.

Cafe Mickey (i Disney Village). Et meget populært sted, her er der særligt vigtigt at bestille bord. Vi kunne først få bord kl. 21.15 og selv om vi havde bestilt bord var der kø. Vi fik først en plads 21.45, hvilket var for sent for børne. Maden er forholdvis dyr, men man betaler også en del for at få adgang til figurerne. Der var massere figure og her var de gode til at komme rundt. Oplevelsen af maden var lidt forskellig. En af os fik en pasta ret som var rigtig god, men de to andre voksne fik en peber bøf - den var skåret så tyndt den aldrig ville kunne blive god.

Tips til spisesteder hvor det er værd at spise:
Vi har fundet frem til to restauranter som vi syntes laver god mad:

Manhatten på Hotel New York har vi besøgt tre gang og alle gange har niveauet været rigtigt godt (i Disneyland sammenhæng). Restauranten er hyggelig og støjniveauet er lavt (på mange restauranter er der virkeligt meget støj - fx. på Cafe Mickey)

Walts som er i disney parken er også rigtig god. Vi var der for første gang i år og kommer tilbage næste gang vi besøger parken.

Derudover kan Planet Hollywood og Rainforest Cafe anbefales (men er ikke med i mad billet konceptet).
Parkerne

Parkerne

Parkerne er selvfølgelig det vigtigste og der er to at vælge i mellem.

Disneyland:

Den største park og den første park. Parken er delt om i flere "lande". Der er stor fokus på stemningen i de enkelte lande og "tivoli forlystelser".

Disneyland parken er selvfølgelig den park hvor man kan bruge mest tid og den der imponere mest.

Af de bedste forlystelser (selvfølgelig alt efter alder) vil jeg nævne Buzz lightyear, Space mountain, Pirates of the Caribbean, Phantom Manor og Small World. Men alt skal selvfølgelig prøves :o)


Studio Park:

Studie parken har stor fokus på lidt længere forlystelser herunder en del shows. Der er virkelig mange gode shows og man kan sagtens se dem uden at kunne sproget. På mange måder er studie parken alt det som Disneyland parken mangler - så den er bestemt i besøg værd.

Hvis du kun har en dag skal du selvfølgelig bruge din tid i Disneyland parken - men hvis du bare har to dage vil jeg klart anbefale et besøg i studie parken.
Disneyland er for alle!!

Disneyland er for alle!!

Vi er nok lige meget forelsket i Disneyland men jeg mener at alle kan få glæde af en tur til Disneyland - uanset alder.

Disneyland er selvfølglig på mange måder "for meget" men det er det som jeg syntes der er så fedt. Alt er gennemført og alt er flot.

Håber at dette rejsetip kan bruges.

mvh

Sune

Kommentarer til rejsetippet om Disneyland® Resort Paris

Alle er glade i dinseyland!

18/09 2015 Hakuna Matata0855
Alle Mennesker er glade i disneyland!!!!! :-)

Fine fif til Disneyland Paris

16/07 2013 Klaus Bergman
Meget fin beskrivelse af forholdene i Disneyland Paris og hvad man skal være opmærksom på. Meget relevant, især når man endnu ikke har været i Disneyland. /Klaus

Rygerværelse pr. automatik

05/01 2012 Anette
Vi fik også rygerværelse - uden positivt at have bestilt det hos Hotel Newport Bay.

Vi klagede i receptionen for stanken var ulidelig, og vi nægtede at sove der med to små børn.

Hele etagen var "smokers floor" som man af en og anden grund får pr. automatik hos Hotel Newport Bay (intet med FDM Travel at gøre - vi rejste ikke via dem).

Heldigvis "hostede" hotellet op med et andet værelse til op. Som var større og med bedre udsigt. Så vi endte med at være vindere. Synes vi. :-)

Sune - du har virkelig velskrevet givet et en masse gode råd til Disneyland, Paris. Tak for det!

Se flere gode råd til her: http://www.juniorbusiness.dk/dos-and-donts-i-disneyland-paris.html
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ghana/ghana-en-rejse-for-livet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.