Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Sven-Erik Christensen
4700 Næstved
11. nov. 2008

Billet til Disneyland.

Ved ferie i Paris, så vi at man kunne købe billet til Disneyland på hotellet, men det kræver du står i en lang kø. Det er ikke optimalt hvis du rejser med børn.

Råd om entre til Disney-Land.

Når man køber billet hjemmefra til Disneyland Paris, så får man en billet der minder om et Dankort. Det viser man ved en indgang der ligger ved siden af den store indgang. Så sparer man at skulle stå i kø, for at kunne købe Disneyland billetter dernede.

Man kan derimod blive fristet af, at købe de Disneyland billetter som hotellerne reklamerer med. Når man køber billet til Disneyland Paris på hotellet, så betaler man 3 euro pr. person. Det er billigt. Men glæden varer ikke længe, for når man kommer til Parken, så skal man stille op i køen, og når man kommer til billet salget, så skal man betale resten af Disneyland billet prisen. Altså skal man stå i kø alligevel, og det kan være hårdt, hvis man har et par småpoder med, og det er meget varmt. Mit råd: køb Disneyland Paris billet med FDM travel og spring køen over.

Kommentarer til rejsetips om Disneyland® Resort Paris

Super sjov ferie for hele familien

22/10 2009 Betina Toft Baun
Vi valgte at holde 5 dages septemberferie i Disneyland, Paris. Vi boede på Disney Davy Crockett Ranch og havde bestilt det hele gennem FDM hjemmefra. Vi er en familie på 2 voksne og 4 børn og alle havde en kanon oplevelse uanset alder. Vi er helt sikkert på vej igen, Disneyland rummer så mange oplevelser, at vi ikke har set det hele endnu. Vi tog os god tid og nød shows og parader og fik en masse autografer og knus af Disneyfigurerne. Vi tog med toget ind til Paris og Eiffeltårnet en enkelt dag og det var også en oplevelse for alle. Rejsetip: September er en god tid at besøge Disneyland. Vejret er stadig godt i Paris og der er ikke så mange mennesker som om sommeren og man slipper for de lange køer. Det er værd at opleve. Man bliver bare i så godt humør af det.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thailand-50-aar-og-paa-toppen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.