Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
b.søndergaard
Næstved
17. jan. 2011

Disney Paris i vinterferien

For et par år siden havde vi den fantastiske oplevelse at se Disney Paris sammen med vores små to børn. Og der var oplevelser for os alle - vi blev selv som børn igen, det blev dog også til en gentagelse bare i Florida sidste år, men det er ikke sidste gang vi er i Disney.
Vi elsker eventyrstemningen kombineret med så gode familievenlige oplevelser og service fra personalet i Disneyparken.

Vi havde været lidt i tvivl, om det var noget for os, da vi fra nogle venner, som havde besøgt Disney i sommerferien og som faktisk ikke havde oplevet så meget andet end lange lange køer, varme og en stærk sol.

Derfor efter lange overvejelser bestilt vi fly og Disney ophold - i vinterferien - og hvilken succes. Vi havde meget af parken for os selv, hvilket var fantastisk, børnene - og de voksne :-) kunne bare prøve den ene forlystelse efter den anden uden at tænke på om, man skulle vente i en lang kø.

Desuden to vi en ekstra dag, hvor vi tog ind til Paris, og der var vejret også så fint, det tidlige forår var på vej og også her undgik vi køer ved både ved Eiffeltårnet og Louvre pga. årstiden.

Så jeg vil helt klart anbefale at benytte de super gode tilbud, som der er uden for højsæsonen til at besøg Disney i.

Vi boede på cowboy-hotellet Cheyenne, som ligger i en rigtig fin lille cowboylandsby med gåafstand til parkerne - ellers er der busser til døren. Hotellets tema er især godt, når man har drenge med. Vi havde på forhånd via FDM bestilt Buffalo Bill's Wild West Show for at gøre cowboystemningen fuldendt - og det blev den. Showet så flot og maden fin. Kæmpe oplevelser igen for både børn og voksne.

Vores to børn havde fødselsdag, derfor havde vi også booket fødelsesdagsparty med disneyfigurerne - og endnu engang en kæmpe succes - for både børn og voksne, der var en kæmpe buffet med alt hvad børn drømmer om lige fra de lækreste kager til pizza - desuden var der alle de kendte figurer som gik rundt og snakkede med børnene, hvert barn fik den fineste Disneylagkage med et lys i og prikken over i var, da de også fik en Mickey-bamse, som sang Happy birthday. Kan klart anbefales, hvis man har børn som har fødselsdag i forbindelse med opholdet - eller lige før eller efter :-)

For at gøre det så nemt som muligt havde vi via FDM booket busbilletter fra lufthavnen til hotellet samt til en-dagsturen til Paris.

Alt i alt var det hele så nemt og børnefamilievenligt, alt var klaret på forhånd, så vi kunne bare koncentere os om at nyde hele stemningen både i parken, på hotellet og på en-dagsturen i Paris - også selvom det var med klapvogn, nye disneybamser og bleer i bagagen.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/hedda-nielsen-fensmark.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.