Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Dorte Batsberg
Brønderslev
30. april 2009

Disneyland igen og igen og igen

Vi har besøgt Disneyland Paris 5 år i træk og skal afsted igen 4. juni .... for hvergang vi besøger stedet lærer vi nye ting og fif!

Udnyt morgenerne

For dem som bor på et af Disney´s hoteller kan det virkelig betale sig at udnytte at parken er åben om morgenen for hotel gæster!

fra 8 til 10 er en del af forlystelserne åbne og man kan nemt nå 6 - 8 turer på de 2 timer :-) og så er det bare med at komme hen og stå i kø til de andre attraktionener lige inden resten af gæsterne bliver lukket ind i parken!

Kommentarer til rejsetips om Disneyland® Resort Paris

Hop over køen....

15/01 2010 Anja Høg
Der er mulighed for, at få "quick pass" til en række forlystelser i Disneyland. Det er rigtig dejligt, at have en tid, og dermed undgå lange køer. Vær dog tidligt ude. Vi oplevede ligeledes, at der er relativt fredeligt bagest i parken om formiddagen. Maden er kedelig og dyr. Man kan overveje McDonalds i "La Village"overfor, som et billigt alternativ. God tur....
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.