Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Disneyland Paris
Rejsetips indsendt af:
Christina Jeppesen
Viborg
4. feb. 2013

Disneyland Paris

For mange år siden rejste vi til Frankring med hovedmål at besøge Disneyland Paris, mens børnene var små, vi camperede godt 10 km fra Disneyland på en forholdsvis ny campingplads, det var en tidligere flyveplads der var lavet om med fin legeplads og nær en lille sø, der var rigtig hyggeligt, og det var nemt i forhold til transport til Disneyland.
Vi var på ferie den 3. uge i maj, dejligt vejr, ca. 25 grader, så det var til at holde ud for alle. Vi havde jo hørt at man skulle stå i lange køer inde i parken, så vi drog afsted og blev glædeligt overraskede, der var så flot og fint alle steder i parken, uanset hvor vi så hen stod der servicemedarbejdere der holdt parken flot og indbydende.

Vi havde en fantastisk dag, hvor vi næsten ikke stod i kø nogen steder, højst 2-3 min. det var fantastisk og vi fik set hele parken på én dag, godt nok fra de åbnede til de lukkede, og det var et par trætte drenge der satte sig på kørebåndet (ja, man behøver ikke gå, der er rullebånd hele vejen) ud til parkeringspladsen, vi havde en rigtig dejlig dag, som vi tit har tænkt tilbage på med glæde, og ikke mindst selve optoget gennem hele parken var en virkelig fantastisk oplevelse, og jeg husker tydeligt melodien endnu.

Efterfølgende gik ferien mod Alsace med vinmarker, vi så et storkereservat og sluttede ferien af på en lille campingplads ved Rhinen, en rigtig dejlig og afslappende ferie og når vi en gang forhåbentligt får børnebørn tager vi turen igen, for der er så flot og eventyrligt i Disneyland, og efter hvad vi kan læse, så er den jo vokset sig meget større siden sidst i 90'erne.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/slovenien/ljubljana/fantastisk-lille-slovenien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.