Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Disneyland Paris - ferie når man har mere end 2 børn
Rejsetips indsendt af:
Familien Johansen
Skagen
17. dec. 2010

Disneyland Paris - ferie når man har mere end 2 børn

Verdens bedste familieferie hvor der ingen ekstra udgifter kommer snigende! og der findes ikke mange steder idag man kan bo 2 voksne og 3 børn.
dessert buffet på cafe michey
dessert buffet på cafe michey

familie ferie når det er bedst

vi var i disney land paris og boede på davy crokett ranchen, valget faldt på dette sted da vi er 2 voksne og 3 børn og det er der ikke mange hoteller der vil/kan rumme! Det var ferie på børnenes præmisser og vi hyggede os. hver morgen gik vi op til et lille hus og hentede en pose med morgenmad, der var så meget at vi kunne tage lidt med til formiddags mad i parken! Hjemmefra havde vi bestilt mad billetter der er mange penge at spare og man bestiller bord på det sted man vil spise ved ankomst! cafe mickey var vores valg og sikke et sted for børn, desserten var et stor slik buffet, vores unger var i himlen!
stunt show
stunt show

Wild vest show og stunt show

wild west showet med autentisk vestern mad var også en kæmpe oplevelse og her får man jo klaret aftensmaden mens man bliver underholdt!
Stunt showet i disney studio er også et besøg værd vores børn var trylle bundet og samtidig holdte de vejret når bilerne kørte mod hinanden og mennesker skød efter hinanden. selv ham på 3 år var helt oppe at køre! det er simpelthen alletiders aktiv ferie for børn og voksne. Og så tog vi afsted i efterårsferien, hvor det faktisk var billiger for os at tage til disney end lalandia eller lege et sommerhus i nordjylland! Vi tog bilen og lavede en tur ud af det med en enkelt overnatning(man kan godt køre i et stræk) men nu var vi jo på ferie!

Kommentarer til rejsetippet om Disneyland® Resort Paris

20/12 2010 Mette
Tak for et godt indlæg. Jeg kan nikke genkendende til ungernes begejstring for café Mickey og smilte ved synet af jeres dreng. Sådan så mine drenge nemlig også ud da vi kom hjem. Der kan læses mere herom på http://www.euro-disneyland-paris.blogspot.com/
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/vinlandet/transport/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.