Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Disneyland Paris - Gør drømmen til virkelighed
Rejsetips indsendt af:
Lenette Nielsen
Kolding
17. jan. 2012

Disneyland Paris - Gør drømmen til virkelighed

I efterårsferien 2011 blev en af vores drømme til virkelighed. Rejsen til DISNEYLAND. Familien som består af mor, far og 3 børn på 4, 6 og 8 år havde længe kigget på mulighederne for at få denne oplevelse sammen.
Endelig lykkedes det.
Vi valgte at flyve derned fra Hamburg af, og dette kunne faktisk gøres for 1100 kr pr barn, 1300 kr pr voksen tur/retur. Vores første rejsetips er:
Fly fra Hamburg. Dette er hurtigt og billigt.
Vi havde bestilt vores rejse hos Disneyland Paris (4 overnatninger) og bookede os ind på en af deres samarbejdshoteller Elyseé Val d´europe, som ligger ca. 10 min med gratis shuttlebus fra parkerne.
Det var simpelhen fantastisk. Et virkelig dejligt hotel med venlig personale og god forplejning.
Dette er vores andet rejsetips: Brug et af samarbejdshotellerne - det er også billigere + der er faktisk ingen af Disneyhotellerne man kan være 2 voksne+3 børn på uden at man skal have to værelser eller være afhængig af at man har en bil.
Og dette her Hotel ligger i en lille stille by med et kæmpe indkøbscenter lige overfor, hvor der kan handles til alm. priser + gode restaurenter.
Dette er vores tredje rejsetips. Tag selv madpakker med til Disney.
Der kan kun købes Junk food derude.
Hotellet ligger også kun ca. 150 m fra togstationen, så der var nemt at finde, da vi ankom med hurtigtoget fra lufthavnen. Det er bl. andet også et af vores rejsetips til jer - at tage hurtigtoget til Disney i stedet for busforbindelsen. Toget tager kun 10-12 min. og var 30 Euro billigere for os.
Vi valgte at bruge vores ankomstdag til at forsætte til Paris efter at kufferterne var afleveret på hotellet.
Vi tog toget rundt til diverse kendte steder, (Triumfbuen, Eiffeltårnet, concordepladsen) og sluttede af med aftensmad på champs e´lysee.
De næste 2 dage var vi så i Disneyland, og ungerne elskede det. De fik mange fine autografer, og der var sagen...Den 3 dag brugte vi i Universiel Studios, og sidste dag blev brugt på den forlystelse hvert af børnene gerne ville prøve igen i begge parker. Vi sagde farvel til Disneyland kl 15.00 og kl. 23.00 om aftenen sad vi hjemme i huset i Kolding igen, så så langt væk er Disneyland jo heller ikke.
Vi sidder nu og tænker tilbage på en virkelig dejlig ferie og ungerne er allerede klar til endnu en tur derned så - Gør drømmen til virkelighed...Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/toscana/skoenne-lucca-og-omegn-har-det-hele.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.