Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Christina Hellmann Aarøe
Haslev
11. maj 2009

Disneyland Paris - mad

Tag køleboks og/eller madpakke med.....

Husk en madpakke med til Disneyland i Paris

Vi tog ufortrødent til Disneyland i Paris uden at tænke over, hvad mad egentlig koster i Disneyland og hvad du kan få.

Her blev vi meget overraskede - negativt - for det er utrolig dyrt bare at købe fast food. Der er faktisk ikke nogle steder, hvor man kan købe frugt eller andet sundt.
Det var faktisk så grelt, at min datter på 6 år, spurgte om vi ikke snart skulle have noget ordenlig mad.

Så vi har lært til næste gang, at det er en god ide, selv at medbringe madpakker i Disneyland, for der er flere bænke, hvor man kan sidde og nyde parken, mens man spiser.

For det er helt sikker en dejlig oplevelse af være i Disneyland, men den kunne være blevet meget billigere, hvis vi havde tænkt os om :-))

Kommentarer til rejsetips om Disneyland® Resort Paris

Med hurtigtog fra lufthavnen (CDG) til Disneyland Paris

14/08 2009 Heidi Starsø
Vil du spare rejsetid til og fra lufthavnen når du besøger Disneyland Paris, kan det klart anbefales at du tager TGV toget. Det tager omtrendt 10-12 min. fra at du stiger på i Charles de Gaulle, til du står på Marne La Vallé Chessy - som er stationen lige ved Disneyland. Derfra går der busser til hotellerne beliggende i Disneyland (og de kører hele tiden). Alternativet er VEA-busserne som det også er oplyst på Disney's egen hjemmeside, men her er transporttiden 1 time til halvanden, afhængiget af trafikken!

Priser på mad

23/07 2009 Ole Pedersen
Til Jan Jensen, Der må IKKE medbringes mad i selve forlystelsesparkerne i Disneyland Paris. Hvis man ønsker at medbringe sin egen mad, forfindes der et picnic-område imellem Gæsteparkeringen og indgangen til parkerne. Se Disneylands egen hjemmeside; http://www.disneylandparis.co.uk/faq/index.xhtml Vi har også været i Disneyland Paris flere gange http://home13.inet.tele.dk/dlp/ Vi mener at prisniveauet på mad i Disneyland ligner det danske. Her er som sammenligningsgrundlag, et link med menu og priser til samtlige spisesteder i Disneyland Paris; http://www.dlpfoodguide.com/http://www.dlpfoodguide.com/index.php Mvh, Ole Pedersen

Mad i Disneyland

15/06 2009 Jan Jensen
Der må gerne medbringes madpakker i Disneyland Resort paris. Maden er ikke dyr - men dog dyrere end normalt fastfood. Der er dog restauranter til enhver smag, så selv den mest kræsne burde kunne blive mæt. I Disney Village kan der købes sunde sandwich og der er også gode muligheder inde i parken, hvor man kan købe forskellige salater. Kig evt. på www.disneylandforever.dk

må man have madpasse med i Disneyland

31/05 2009 Kell Najbjerg
Vi skal nogle dage i Disneyland til sommer- Men må man medbringe madpakke ind i parken? Det vil glæde mig, hvis det er tillad, da jeg ellers har læst et eller andet sted, at man netop ikke må medbringe mad. Jeg var i disney i LA i 2006, der havde de bokse umiddelbart udenfor indgangen, hvor vi kunne have maden og gå derud for at spise mapakken. Er det også sådan i Paris?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.