Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Disneyland Paris - Minder for livet, oplevet sammen.
Rejsetips indsendt af:
Jane Ruusunen
Hvidovre
28. jan. 2012

Disneyland Paris - Minder for livet, oplevet sammen.

Der findes mange eventyrlige steder i verden men der hvor eventyret existerer fra ankomsten og under hele opholdet er uden konkurrence Disneyland.
Det synes umiddelbart indlysende men stedet har meget mere at byde på end mange tror, meget mere end forlystelser og prinsesser.
Mange har spurgt mig om mine børn, som ved vores første besøg var 14 og 10 år, dog ikke var for gamle til Disneyland, men sandheden er at man ALDRIG kan være for gammel til Disneyland. Derimod kan det være ærgeligt at være for lille til at deltage i alle rutscheture og til at forstå alt det fantastiske og magiske som forklares og vises i forskellige visninger, set-ups, shows og film. Der er masser af oplevelser på rundturen i de forskellige områder som hver især byder på det yderste af områdets tema. Alt er bygget med omhu og stor sans for detaljer og man må aldrig glemme at se opad og nyde de gennemførte detaljer som der overalt er kælet for. Man skal også finde en udkigstop og beundre udsigten over området som aldrig forfalder til at være kulisser. Det hele opleves mens man går rundt i en forførende lyd af den skønneste Disneymusik som sætter alle i en glad og forventningsfuld stemning.
Man må selvfølgelig ikke undvære nogen af paraderne, dag eller aften - med eller uden lys, som er fuldstændig fantastiske med enorme vogne, dygtige dansere/artister og skuespil der er med til at højne dramatikken.Der er gys og grin og NEEEJJ og allevegne er folk meget venlige og restauranterne er med årene blevet flere og meget varierede. Slikbutikkerne er et kapitel for sig selv. Fantastisk dekorerede og et velsmagende eventyr !!
Hotellerne er alle superhyggelige men prøv bare en gang at bo på Hotel Disney - det ER dyrt men det ER den ultimative Disney-oplevelse med figurer på stedet, levende musik, og aftryk af Klokkeblomst i gulvaskebægrene. Og buffetten her er helt extremt lækker.
Vi har været der sommer og halloween, som havde den sidegevinst at vi fik snuset til juledekoreringen som er en fryd for de julebegejstrede.
De figurer man møder rundt omkring opleves meget hurtigt som ægte,og som min 14 årige datter sagde : " Det ER jo de figurer - IKKE mennesker i forklædning " og selv har jeg et varmt forhold til Pluto :).
Vores familie har været i Disneyland Paris 3 gange og vi skal afsted igen :)
Tro ikke at Disneyland kun er karruseller og rutcheture. Det er SÅ meget mere - en verden skabt på baggrund af den enestående Walt Disney som med stor dygtighed og sans for kvalitet, fortællingens kunst og eventyret er inspirationen til denne unikke park.
De oplevelser man får sammen her er ganske specielle og giver minder for livet, hvis bare man åbner en lille smule op for eventyret.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.