Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Disneyland Paris - også på budget
Rejsetips indsendt af:
Jette Bertelsen
Århus
24. jan. 2013

Disneyland Paris - også på budget

Disneyland Paris, hvor man glemmer alt om sin alder, og træder ind i en verden fuld af eventyr og magi. Disneyland er for alle. Børn som gamle.
De fleste af os er fra barns ben vokset op med Disneys juleshow. Det er en del af vores liv. Og håber man på at genfinde den magi som man ser på tv, så bliver man ikke skuffet. Magien er over det hele, men forbered turen hjemmefra, for ellers kan magien godt blive lidt væk.

Om du er i bil, bus, fly eller tog, så er det utrolig let at komme til Disneyland. Fra lufthavnene Orly og Charles de Gaulle går der f.eks. direkte busser, bl.a. VEA Disneybusserne. Der går også lyntog, de såkaldte TGV, til og fra Charles de Gaulle. Bemærk at lyntoget koster ca. 120 kr, men så er du også fremme på ca. 10 minutter. Busserne tager ca. 45 min-1 time. Der er masser af parkeringspladser ved parken, hvis du selv er i bil. Bare husk, at parkeringspladsen er så stor, at det er vigtigt at se efter under hvilket bogstav du parkerer. Ellers kan det godt blive sent før du finder din bil igen. Fra Paris går RER-togene meget tit. De har endestation ude ved Disneyland, så det er så let. Det tager ca. 30-45 min.
Disneyland bliver endnu smukkere i aftenbelysningen
Disneyland bliver endnu smukkere i aftenbelysningen

Hav tålmodighed

Om man er en familie med børn eller bare voksne, som vil være som børn igen, så er det en god ide at være forberedt når man går ind i Disneyland.
Der er ingen måde at komme udenom det på. Det meste af året vil man komme til at stå i lange køer ved de fleste forlystelser. Men væbn jer med tålmodighed. Sådan er Disneyland. Men her nogle gode råd. Bor du på et af Disneyland hotellerne, så vær opmærksom på, at du kan komme ind i parken 1 time før alle andre. Gør brug af det. Det er guld værd. I den anden ende af dagen, så brug så vidt muligt de sene timer af åbningstiden. Jo længere hen på aftenen man kommer, jo færre er der ved attraktionerne. Har man børn, så tag evt. en pause fra parkerne om eftermiddagen i 1 eller 2 timer, hvor man får sig en lur. Så holder børnene forhåbentlig til lukketid, og stadig i godt humør.
Se udenfor hver forlystelse hvor lang tids kø der er inden du går ind.
Se udenfor hver forlystelse hvor lang tids kø der er inden du går ind.

Planlæg dit besøg i parken

Når du er kommet igennem taske- og billettjek og er kommet ind i Parken, så sørg for i indgangspartiet at få fat i et kort og brochure over parken. Bemærk, at de er landeversioneret, så få fat i den rigtige. Heri står også hvornår der er parader, hvor og hvornår der vil være figurer man kan blive fotograferet med. Hvis man er flere dage i parkerne, så fokuser evt. den ene dag udelukkende på forlystelserne og den anden dag på at få taget billeder med figurerne og se paraderne. Vil man det hele på en dag, kan det godt blive noget rod.
Vil du starte med forlystelserne, så gå direkte efter dit førstevalg inden køerne bliver lange. Er det samtidig en forlystelse du ved du gerne vil prøve flere gange, så husk at træk et "Fastpass" med det samme, hvis dette er muligt. På den måde kan du komme hurtigere ind til forlystelsen senere. Et fastpass gør, at du kommer hurtigere igennem køen – men det er tidsbestemt, så man skal vende tilbage på et givent tidspunkt. Der er fastpass ved flere attraktioner i parkerne. Ved de mest populære. Man kan se i brochurerne, hvilke forlystelser der har dette. Bemærk - man kan kun have et fastpass ad gangen pr. person, så vælg de forlystelser du allerhelst vil prøve.
Er du blevet træt af kø, så gå f.eks. en tur op på slottet
Er du blevet træt af kø, så gå f.eks. en tur op på slottet

Forlystelser med kortere kø

Ved enkelte forlystelser kan man være heldig at ramme korte køer i løbet af dagen. Det er typisk ved: Pirates of the caribbean, Star Tours, Indianer Jones, Small world og Phantom Manor. Ved alle forlystelser er der en tavle udenfor, der viser hvor lang tids kø man skal regne med. For enden af Main Street er der en tavle over alle forlystelsers kø-tider, så man kan danne sig et overblik over, hvor man skal gå hen. Er man gået helt kold i at stå i kø, så gå en tur op på slottet. Her er en smuk udsigt fra toppen, en drage i kælderen, en glaspuster og en butik med jule-Disney-ting hele året rundt – og ingen kø. Det samme gælder ved Alice in Wonderland og Nautilus (Kaptajn Nemos ubåd). Dette er også forlystelser uden nævneværdig kø.
Se paraderne ved paradens afslutning. Det kan spare en for en masse spildtid.
Se paraderne ved paradens afslutning. Det kan spare en for en masse spildtid.

Paraderne i Disney Park

I brochurerne står der som sagt hvornår paraderne starter. Det er en god måde at se en masse figur på på en gang og Disney gør meget ud af paraderne, så det er en stor oplevelse. Ofte skal man stille sig omkring paraderuten i god tid for at få en god plads, men har man ikke lyst til at bruge ½- 1 time på, at paraden skal starte, så er her et tip. Vent til paraden starter i den ene ende af Disneyland, og gå så i stedet derhen, hvor paraden vil køre ud igen. Spørg en medarbejder, hvor den vil køre ud. Medarbejderne er alle steder og ved nøjagtigt hvor paraden kører. Ved paradens udkørsel er som regel meget få mennesker – nogle gange slet ingen og her kan man få en god plads så man kan tage gode billeder og få vinket til figurerne. Paraden kører samme rute hver gang. Den kan dog variere i hvilken retning den kører, men som regel slutter den for enden af Main Street ved hovedindgangen. Er dette tilfældet, kan man skyde genvej igennem de smukke arkader i siden af Main Street og dermed undgå alle mennesker, der står i kø for at se paraden. Dette kan spare en for ca. 1 times ventetid for at få en god plads.
Prøv også en køretur i de smukke biler. De har stoppested i Main Street
Prøv også en køretur i de smukke biler. De har stoppested i Main Street

1 eller 2 parker?

Disneyland består af 2 parker. Bemærk at man kan købe billetter til enten 1 eller begge parker. Er man kun i Disneyland 1 dag, så vælg kun 1 park. Det er utrolig svært at få noget ordentligt ud af begge parker på en dag. Parkerne er ret forskellige. Hvor Disneyland Park har alle de gode gamle tradionsrige eventyr og figurer, har den nye park, Disneyland Studios mere fokus på de nyere ting. Begge er fantastiske på hver deres måde, men er det prinsesser og Peter Plys man vil møde er det nok mest i Disneyland Park man skal være, men er det Stich og lynet Mcqueen man vil se, så er det mere Studios man skal i. Men har man tid til begge, så er det klart at foretrække.

Spar ved at tage madpakke med

Man må have al den mad man vil med ind i parkerne. Vil man holde et lavt budget eller måske hellere bruge pengene på at købe en ekstra bamse, så pak frokosten, drikkevarerne, slik og frugt med i tasken. Det kan være dyrt at spise i Disneyland. En fastfood menu kommer hurtigt op på 120,- pr. person for en trist burger og tilbehør. Desuden kan det være svært at finde sunde alternativer til fastfood i parkerne. Der er bænke rundt omkring i parkerne, hvor man kan spise sin medbragte mad, og det medbragte slik kan måske stoppe de værste, dyre impulskøb i løbet af dagen. Men det skal siges, at en del af oplevelsen også er, at få en pizza formet som Mickey eller en sodavand i en Disney kop.
Men har man taget en masse med ind i parken, og vil man ikke gå rundt med alle sine ting på ryggen, så kan man låne en vogn eller klapvogn – enten til madvarer, rygsække osv. eller en klapvogn til børnene.
Et andet billigt mad-alternativ kunne ellers være, at man går på McDonalds, der ligger lige uden for parkerne i ”Disney Village”. Men bemærk, at du ikke må tage McDonalds mad med ind i parken. Og bemærk, at der tit er kø ved McDonalds, men de har lavet et system a la drive in, så du kan bestille din mad over en skærm, betale og så hente den ved en kvik-kasse.
Du kan gå ind og ud af parkerne så meget du vil, så længe du husker at få et stempel når du går ud, så du kan roligt gå udenfor for at spise.
Du kan altid finde et hotel der passer til din pung og din stil
Du kan altid finde et hotel der passer til din pung og din stil

Hotellerne

Hotellerne omkring Disneyland er et kapitel for sig. De er spændende og sjove at bo på, både for børn og voksne. Alle er de flotte og bliver vedligeholdt og holdt rene.
Disneyland hotel er en fantastisk perle og er et hotel som de fleste nok drømmer om at bo på, men er pengepungen ikke til det, så kunne et hotel som Cheyenne, der er i den billigere ende, være et godt alternativ. Det er Disneys cowboy/indianer hotel. Her kan man tænke sig tilbage til den vilde vesten. Der er små legepladser, en å at gå tur langs, engang imellem kommer en Disneyfigur forbi og i ny og næ er der også mulighed for at ride på hest – et rigtigt familiehotel til en fornuftig pris. Typisk er værelserne med en dobbeltseng og en køjeseng, så der er plads til 4 personer pr. værelse. Men alle Disney hoteller er specielle. Man kan altid finde et der passer til ens egen stil.
Bemærk - der går gratis busser mellem hotellerne og Parkerne hele dagen.

Når parken lukker

Når parkerne lukker er det ikke sikkert man har fået nok af Disney. Så gå i Disney Village, lige uden for parkerne. Her fortsætter festen mange timer endnu. Der er butikker, restauranter, biografer og det berømte Buffalo Bills Wild West show, som klart kan anbefales, hvis man har en lille cowboy gemt i sig. Disney Village er også åben hele dagen og der er gratis adgang – også selvom man ikke har billet til Disneyland.
Og et sidste tip: har du taget dit kæledyr med på ferie, så er der en dyrepension i Disneyland, hvor du kan få passet dit kæledyr. Hunde må ikke komme med ind i parkerne. Dyrepasningen er ved parkeringspladsen.

Et ophold i Disneyland er ikke kun for de små. Alle får noget med hjem derfra. Og hvis man er heldig, får man lov at kramme Mickey inden man vender hjemad igen, og det kan da kun betegnes som en vellykket ferie ☺ God tur!

Kommentarer til rejsetippet om Disneyland® Resort Paris

Svar: Pasning af kæledyr

14/07 2015 Jette Bertelsen
Hej Cecilie
Jeg har aldrig selv brugt deres dyrepasning, men prøv at se link her, hvor en anmelder det - godt nok i 2012. Eller simpelthen søg på "animal care center Disneyland Paris". http://www.yelp.com/biz/disneyland-resort-paris-animal-care-center-chessy

Pasning af kæledyr

24/06 2015 Cecilie
Hej :-) ved du hvad det koster at få sit kæledyr (lille hund) passet i Disneyland Paris' dyrepasning pr dag? Har søgt rundt på nettet, men kan intet finde :-) svar eventuelt på mail. Hilsen Cecilie

Beklager

26/06 2014 Jette Bertelsen
Det beklager jeg Line. Jeg har været i Disneyland ca. hvert 2. år siden jeg arbejdede dernede i 1994, og jeg har aldrig haft problemer med at få mad med ind i parken. De må have strammet reglerne. Jeg beder FDM om at slette det.

Medbragt mad

25/05 2014 Line
Rigtig ærgerligt med et tip om at man kan nedbringe alt det mad man vil i parken - nej det kan man ikke, taske. Bliver undersøgt og maden smidt ud 😣 Ved nærmere tjek findes der oplysning på den officielle hjemmeside om at medbragt mad ikke er tilladt i parken.

Værd at læse, inden turen til Disneyland

19/02 2013 Hanne Friis
Her er rigtig mange gode og brugbare oplysninger, som kan gøre opholdet endnu bedre

Masser af gode ideer

19/02 2013 Hanne Friis
Her er rigtig mange gode og brugbare ideer til opholdet i Disneyland

Gode Tips

19/02 2013 Berit Sandgaard
Gode tips om bl.a. at medbringe mad i parkerne, bilerne i Main Street, samt Disney Village og Slottet

Glemte lige...

14/02 2013 Jette Bertelsen
Glemte lige at skrive, at sidst jeg var i Disneyland boede jeg i en af nabobyerne. Jeg boede i byen Torcy, få togstop fra Disneyland. Jeg boede på dette hotel:
http://www.misterbed-torcy.com/hotel-paris-misterbed.php?langue=en
Det er lige ved banegården og det fungerede fint, var billigt og havde stor parkeringsplads og shopping lige omkring hotellet. Men man skal huske når man bor på andre hoteller end Disneylands egne, at så kommer indgangsbilletten oveni + transport og er man flere i familien kan det godt hurtigt løbe op. Tit kan Disneylands hoteller eller et af dem i omegnen af parken, der har billet incl. i hotelopholdet, være en fordel.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ungarn/budapest/weekend-i-budapest.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.