Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Skønt vejr men vær opmærksom i Egypten

  (Bedømt af 4 personer)
  18.08.11: Maria
  Vi havde en dejlig sommerferie i Egypten 2011, men man skal holde øje med taxaerne de vil gerne snyde, aftal altid pris på forhånd og hav lige penge + hold sedlen op og sig hvad du har af seddel i hånden, alt dette gjorde vi og afligevel prøvede taxamanden at snyde os, men han gav op :O)

  Vejret var så dejligt 40 grader med en lille brise fra havet, du skal dog være opmærksom på at skal du opleve Luxor er dette bedst i vinterperioden, vi tog en tur til Luxor for at se Karnaktemplet og kongernes dal, der var 53 grader og vindstille PYHHHAA alt for varmt.
  Se hele rejsetippet
 • Seaworld Orlando

  (Bedømt af 3 personer)
  26.07.10: Maria
  Fantastisk oplevelse i Seaworld i Orlando
  Se hele rejsetippet
 • 18 dage i Orlando, Florida

  (Bedømt af 10 personer)
  16.04.10: Maria
  Mit rejsetips handler om vores tur til Orlando i 18 dage hvor vi besøgte Disneyworld, Seaworld, Universal studios mm.
  Læs hele rejsetippet
Disneyland Paris - Oplevelsen - Fødselsdagen
Rejsetips indsendt af:
Aalborg SØ
27. marts 2011

Disneyland Paris - Oplevelsen - Fødselsdagen

Lige omkring nytår 2010/2011 fandt jeg et tilbud jeg ikke kunne sige nej til hos FDM, 5 dage i Disneyparkerne, 4 overnatninger inkl. helpension til en meget fordelagtig pris - KØBT og så var jeg ellers spændt på om vi kunne holde ud at køre så langt, vi har aldrig selv kørt på ferie og der er jo langt til Frankrig.
Den 16 marts 2011 kørte vi afsted, vi havde på forhånd aftalt at overnatte på den anden side af den franske grænse, og det blev i Lille, pigerne tog køreturen flot, de havde jo deres dvd og nintendo med så ikke noget problem, jeg syntes der var langt og jeg er ikke vild med måden de kører på i Tyskland, de flyver jo nærmest forbi.

Den. 17 marts - fremme ved Santa Fee superfint hotel med rette stemning, kl var kun 11 så jeg havde regnet med jeg bare skulle hente indgangsbilletterne til parkerne og så tjekke ind senere, men sørme om ikke vores værelse allerede var klar - SERVICE- ned med kufferten og så i parken, det var let at finde bussen, der kører i fast rutefart til og fra parkerne og så er det med i prisen:O)

Sidste år i marts var vi i Orlando Disneyworld så jeg var spændt på om jeg ville blive skuffet i Disneyland Paris.

Indgangspartiet ligner meget det i USA, og det var smadder hyggeligt at komme ind i Disneyland Park, hvor vi startede, det var som om vi kunne finde rundt selv om vi aldrig havde været der før, for tingende/landende ligger samme sted som i Magic Kingdom i Orlando, dog er det mindre, men alt er jo størrer i USA.

Der sluttede sammenligningen så, nogle disneyfigurer var sat et sted med afspærring så man stille og roligt kunne stå i kø for at møde dem og få deres autograf, mens andre ikke var spærret af så man stod helt oppe i ansigtet på dem for at få en chance for at møde dem, og da vi har lært vores børn køkultur er det ikke let pludselig at sige de skulle være frække om skynde sig ind til figurene for at få chancen for at møde dem, min mand fandt så ud at at møde dem på vejen når de var på vej til at gå så havde vi chancen.

I Disney Studios har man chancen for at møde Minnie og Mickey hvis man spiser på blockbuster cafe, og der var ikke kø.

På hotellet var der hver morgen mulighed for at møde nogle disneyfigurer og der var mere plads og knap så lang en kø.

Man kan købe alt i disneyland og det koster en del at have to tøser med der ønsker sig det hele, dog var barbie-prinsserne billigere end i Danmark, Ida havde hjemmefra fået Rapunsel og hun kostede 229 kr den kostede 135 kr i disneyland.

Vi havde en fin tur, specielt ungerne og har man ikke prøvet disneyland i USA kan jeg godt forstå man bliver helt estatisk, men vi kunne bedre li´USA og tager til Florida igen næste år.

Jeg ønsker alle der skal til Disneyland Paris en rigtig dejlig tur :O)
Fødselsdag i Disneyland Paris

Fødselsdag i Disneyland Paris

Den 19 marts vores lille datters 5 års fødselsdag, vi havde hjemmefra købt en middag med disney prinsesserne for dem elsker hun og det var alle pengene værd, der tager de sig tid til at snakke med børnene og man kan tage alle de billeder man vil, maden er super lækker, desværre kunne vi ike spise alle de lækre desserter vi fik, vi havde også bestilt en fødselsdagskage til Ida som tjenerne kom ind med mens de sang Happy birthday to you.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.