Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Berlin i Børnehøjde

  (Bedømt af 14 personer)
  01.02.14: Marie Mikkelsen
  Uge 27. Sommerferien er faretruende nær. Familien har INGEN planer.
  En sen aften surfede vi rundt efter billige rejser, og endte som altid på FDM-travels hjemmeside. Og BUM! et vildt godt tilbud på hotel i Berlin. "det er da det vi gør"
  Se hele rejsetippet
Disneyland Paris - Planlægning betaler sig.
Rejsetips indsendt af:
Marie Mikkelsen
Nibe
10. nov. 2012
Vinderrejsetip November 2012

Disneyland Paris - Planlægning betaler sig.

Vi er en familie på 4 med to drenge på 6 og 2½ år. I februar købte vi en pakkereje gennem FDM og i september 2012 skulle vi endelig afsted.
Vi havde brugt en del tid på at forberede vores besøg i Dineyland, og det skulle vise sig at være en god ide. Vi havde nemlig en fantastisk tur, uden sure børn eller forældre, og ingen ubehagelige overraskelser.

PLANLÆGNING

Jeg må anbefale, at man køber en pakkerejse. Vi købte gennem FDM, og de var super søde og behjælpelige med at svare på spørgsmål om rejsen.
Desuden brugte vi meget tid på www.dlrpmagic.com. Her er der oplysninger om ALT i Dineyland, og det kan godt betale sig at nærstudere de forskellige attraktioner, så man ved hvilke børnene er store nok til at prøve.

TRANSPORT TIL OG FRA LUFTHAVNEN

Selvom vi er fra Nordjylland, valgte vi at flyve fra Hamborg, og det er der flere fordele ved.
For det første sparede vi næsten 6000,- dkr på rejsen inklusiv parkering i lufthavnen og benzin.
For det andet lander flyene fra Danmark ikke i terminal2 hvorfra der går tog direkte til Dineyland, det gør flyene fra Hamborg.
Der er flere forskellige måder at komme fra lufthavnen på; taxa, regionaltog, bus og lyntog.
Vi tog en taxa (40 minutter) fra lufthavnen til Disneyland.
Til gengæld tog vi lyntoget TGV da vi skulle hjem igen, og dette kan klart anbefales. Togstationen er lige uden for parken og selve turen tager 12 minutter og er yderst behagelig. Billetter bør købes dagen i forvejen så undgår man forvirring og stress over det.

VALG AF HOTEL

Vi boede på Disneyland Hotel New York. Vi overvejde at spare lidt penge og bo på et af hotellerne uden for resortet, men det kan ikke understreges nok, hvor perfekt det er at på tæt på parkerne. For det første tog det os kun små 10 minutter at gå fra hotellet til parkerne. Derfor kunne vi gå derover tidligt og benytte os af EXTRA MAGIC HOURS, som er et tilbud for gæster på Disneylands egne hoteller. Man får simplethen adgang til parken 2 timer før andre gæster, og kan derfor nå at prøve en del attraktioner uden for megen ventetid.
Desuden gik vi så hjem på hotellet når vi havde fået frokost i parken og besøgstallet var på sit højeste. PÅ hotellet slappede vi af, badede i poolen og ladede op til eftermiddagene i parkerne.
MAD I DISNEYLAND

MAD I DISNEYLAND

Inden vi tog afsted havde vi både hørt og læst, at maden i Dineyland er dårlig. For vores vedkommende var det nu ikke rigtigt.
Der findes 3 kategorier af restaurenter og menuer i Dineyland. Vi havde bestilt helpension premium (fullboard premium), altså den dyreste kategori. Vi fik virkelig god mad på de restauranter vi besøgte og havde kun brug for at betale få ekstra euros et par gange for en ekstra sodavand.
Igen havde vi nærstuderet www.dlrpmacig.com og fundet ud af hvilke restauranter der var gode. Desuden havde vi reserveret bord til både frokot og aftensmad under hele vores ophold, og det var også en rigtig god ide. Selvom vi ikke var i Disneyland i højsæsonen stod folk i kø omkring spisetiderne, hvis ikke de havde reserveret bord.
Ringer man på +33 01 60 30 40 50 er personalet super behjælpelige med at finde restauranter, der passer til typen af spisebilletter.
Endelig vil jeg anbefale at man spiser frokot senest kl 12 og aftenmad kl 18 for at undgå det største mylder.
To restauranter man ikke må gå glip af er The Inventions og the Cowboy Cookout Barbeque, hvor der er masser af mulighed for at møde Dineyfigurer. Til gengæld kan Anette´s Diner i Disney Village IKKE anbefales.

ATTRAKTIONER

Det vigtigste i Disneyland er selvfølgelig alle attraktionerne. Og der er nok at vælge imellem for både store og små. Benyt Jer af de ekstra åbningstider om morgenen, hvis I bor på et Disneyhotel, det betaler sig.
På www.dlrpmagic.com er der også tips til alle attraktionerne. Fx hvornår ventetiden er kortest og hvor det er godt at sidde.
Nogle af de flotteste og skønneste attraktioner var fint egnet for begge vores drenge. Disse er Peter Pan´s Flight, It´s a small world og Pirates of the Carribean. Disse 3 må I simpelthen ikke gå glip af.
Et andet tip til at undgå for lange køer, er at prøve rutchebaner mens der er parader i Disneyland. Paraderne er flotte, men for vores vedkommende fik vi prøvet en masse, men folk stod og ventede på de kom forbi.
Endeligt er det også en god idé at benytte sig af Fastpass service, hvor man kan putte sin entrabillet i en maskine ved attraktionen og få en ny billet hvorpå der står et senere tidspunkt. Her kan man så komme tilbage og springe den lange kø over. Desuden er der også mulighed for det der hedder baby-switch hvis man har et barn med der er for lille til en attraktion. Så siger man det til kontrolløren og får udleveret en speciel billet. Når Far og det ene barn så har taget en tur, afleverer de billetten til mor, og så kan hun få en tur alene eller sammen med barnet igen, UDEN at skulle stå i kø. GENIALT.
BUFFALO BILL`S WILD WEST SHOW

BUFFALO BILL`S WILD WEST SHOW

I Må IKKE gå glip af dette fantastiske show. Der er cowboys, indianere, heste, bisonokser, kvæg, skydekonkurrence, Dineyfigurer og masser af mad og drikke. Simpelthen en fantastisk aften.
Der er to slags billetter kategori 1 og kategori 2. De spisebilletter vi havde (fullboard premium) dækker indgang og mad til kategori 2. Vi overvejde at opgradere til kategori 1 som var noget dyrere, men er glade for at vi ikke gjorde det. Udsynet fra kategori 2 sæderne er super fint og maden er den samme.

DISNEY STUDIO PARK

I forhold til Disneyland park er studio parken lidt overset. Men der er altså masser af gode forlystelser og ikke mindst shows. Set i bakspejlet brugte vi ikke nok tid i denne park i de 6 dage vi var på resortet. Det vil vi helt sikkert gøre næste gang. Så mit råd er; brug lidt mere tid på nogle gode shows fx. Animagique og playhouse Disney live. Vi bliver alle fortryllede.

TUR TIL PARIS

Vi havde 6 dage i Disneyland, men den ene blev afsat til et besøg i Paris. Vi havde ingen planer om at skulle nå en masse i byen, kun nyde atmosfæren.
Vi tog et RER-tog til den station der hedder Charles-de-Gaulle Etoile. Herfra tog vi metro (nummer6) til Trocadéro. Togbilletten kunne også bruges til metro, så længe man ikke havde forladt stationen. Nogle siger at det er besværligt med klapvogn i Paris, men det synte vi nu heller ikke. Ved alle indgange, var der en stor indgang til klapvogn eller kørestol osv, og folk var flinke til at give plads i togene.
Ved Trocadéro er der en FANTASTISK udsigt til Eiffeltårnet. Herfra gik vi ned forbi tårnet som vi dog ikke kom op i. I stedet tog vi en bådtur på Seinen. En såkaldt hop af-hop på tur. Hvor bådene holder ind ved 7 store seværdigheder langs Seinen og man så kan hoppe af og på som man lyster. Vi var kun af ved Notre Dame og spadserede en tur rundt om. Da vi kom til hovedindgangen så vi, at der stort set ikke var nogen kø til at komme ind i selve katedralen, kun til klokketårnet. Derfor tog vi en fin lille (og gratis) rundtur i kirkerummet.
Bagefter købte vi på ægte fransk manér en baguette som vi spiste langs flodens bred.
Vi hoppede på en båd igen og stod af ved Avenue Des Champs Eelysee. Vi gik hele den skønne tur til triumfbuen og derfra tilbage til stationen på Trocadéro og hjem.

Det var lidt gode råd til en tur til Disneyland Paris.
Hverken min mand eller jeg var før de store tilhængere af forlystelsesparker, men Disneyland Paris er skøn, og vi havde en fantastisk og uforglemmelig tur
Men endnu engang: PLANLÆG jeres besøg.
Venlig hilsen
Marie

Kommentarer til rejsetippet om Disneyland® Resort Paris

Never again

22/07 2017 Annegrethe Rasmussen
Vi kommer der aldrig igen. Usandsynlig dårlig mad overalt, Larm,høj musik, lange køer, alt for dyrt. Ikke særlig eventyragtigt. Ingen eventyrfigurer, der går omkring. Forlystelser er pakket inde i store grimme bygninger.
Man kan ikke nyde en enkelt øl uden at spise mad til. Alt for mange mennesker. Et opreklameret dårligt sted

Helt enig

18/10 2014 Ulrik
En fin og dækkende beskrivelse. Vi (en familie med to børn på 5 og 7 år) er netop kommet tilbage efter 5 dage på Hotel New York - og er enige med din beskrivelse. Vi rejste i efterårsferien - som er "lavsæson" fordi næsten ingen andre lande har ferie i den uge. Køerne var nogenlunde korte - så vi nåede meget på de dage, vi var der og fik ikke brug for at komme der i "extra hours" ml. 8 og 10.
3 dage i Disneyland (1 dag til at danne sig et indtryk af det hele, 1 dag i Disney Studios, 1 dag i Disneyland) ville være udmærket, tror jeg.
Vi besøgte nogle af de andre hoteller i parken - Hotel Seqouia virkede ret godt og vil nok være det foretrukne en anden gang.

Fast pass er ret smart - planlæg evt. to forlystelser ad gangen, hent Fast pass til forlystelse nr.2 og prøv forlystelse nr. 1 i mellemtiden.

Man kan udmærket bo udenfor parken og spare nogle penge. Vi var dog glade for at bo på et Disneyhotel.

Fly fra Hamborg til Charles de Gaulle lufthavnen i Paris er meget let (og billigere end direkte fra DK). Der går en Disney bus lige fra lufthavnen til hotellet - ikke billigt, men halv pris af taxa. Man kan også køre den anden vej - bussen kører til lufthavnen hver time og henter gæster på alle Disneyhoteller.

Vi skal afsted til sommer

27/03 2014 Jeanette
Hvor er det fedt, at læse jeres indlæg for en der aldrig har været der, og gerne vil prøve at planlægge lidt hjemmefra.

Har så lige et spørgsmål, de der fastpass, er det nogen man køber i Disneyland eller nogen man skal købe hjemmefra?

Vi har købt en pakke med overnatninger på hotel, indgang til parkerne og helpension. Men jeg går ikke ud fra at fastpass er med eller hvordan fungere det?

Tak for en rigtig flot rejsebeskrivelse

01/12 2012 Henrik Brohus
Vi er en familie med 2 drenge på samme alder som jeres og har længe gået og overvejet om vi skulle tage børnene med. Men vi har ikke rigtig kunne blive enig med os selv om hvem vi skulle købe opholdet igennem og samtidig var vi i tvivl om den mindste af vores drenge var stor nok til at få noget ud af det.

Efter vi har læst din beskrivelse er vi ikke længere i tvivl og rejsen skal selvfølgelig købes igennem FDM.

God jul til dig og din familie

Mvh
Henrik og familie

Super flot beskrivelse

30/11 2012 Bent mikkelsen
Virkelig et flot beskrivelse som er brugbar til vores næste rejse.

Man skulle næsten tro du levede af at lave rejseanmeldelser...

tak

30/11 2012 Marie Mikkelsen
Tak for roserne ;-) Vi er allerede igang med at PLANLÆGGE næste tur

God oplevelse

16/11 2012 Anne Wegmann
Kære Marie! Super godt rejsetip som satte minderne igang - vi var afsted i maj. Helt enig med dig i, at det bedste er at bo ved selve parken. Vi boede på Davy Crockett Ranchen som var ganske udmærket men træls at køre frem og tilbage. Jeg vil gerne anbefale at spise på Cafe Mickey i Disney Village, hvor Disney figurerne kommer rundt ved hvert bord - vi fik taget mange billeder! Lysshowet om aftenen ved torneroseslottet er også noget der skal ses, men kom i god tid, for at få en god plads.

planlægning er alt når man skal til Disney Paris

15/11 2012 konny knudsen
jeg kan sige ja og amen til alt der er skrevet ovenfor om planlægning når man tar til Disney Paris -Jeg har været der 3 gange og den første gang var ikke ordentlig planlagt hjemmefra så da nåede vi ikke så meget. Det har hver gang været en fantastisk oplevelse både for børn og voksne
børnenes alder 2-7-9 år ved den sidste tur som var 5 dage og det er ikke for meget
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/oelfestival-i-prag.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.