Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

Disneyland Paris - Stedet hvor drømme bliver til virkelighed
Rejsetips indsendt af:
Sønderborg
9. aug. 2011

Disneyland Paris - Stedet hvor drømme bliver til virkelighed

Efter i mange år, hvor vi altid har taget til Østrig, synes vi at vi skulle prøve noget nyt i år (2011). Valget faldt på Disneyland Paris.
Selvom vi alle glædede os (især vores to piger på 3½ samt 7 år), så var mor og far alligevel en smule skeptisk. Disneyland Paris reklamerer med at det er stedet hvor drømme bliver til virkelighed, magiske øjeblikke mm. Men var der nu også hold i det?

Svaret er JA!!!
Vi var afsted i højsæsonen, men selv efter 7 dage med Disney fra morgen til aften, en masse kø, og lidt kolde dage, så er smilene fra vores ansigter ikke fjernet endnu. Disneyland ER virkelig stedet hvor børn (og voksnes) drømme bliver til virkelighed. Mindst 2 gange på den tur har jeg stået med tårerne trillende ned af kinderne - ikke fordi jeg var ked af det - men af ren og skær lykke følelse. At se mine pigers ansigter, når Once Upon A Dream paraden kom forbi, da disneyfigurerne hilste på dem - Det har været hver en krone værd.
Shows

Shows

Ud over mange forlystelser byder Disneyland også på et hav af forskellige shows. Vi var inde for at se Buffalo Bills Wild West show, og det kan varmt anbefales. Vi havde købt billetter til ”1. klasse”, og det kan vi sige at vi fik, for vi sad på første række lige ved arenaen. Under showet bliver der serveret cowboymad, så man får underholdning og middag på samme tid. Først er der show, og bagefter var der rodeokonkurrencer, hvor hver af de 4 ”ranches” fik tildelt et hold, og så kæmpede dem i areanen for deres ranch.
Disneyland Paris - Stedet hvor drømme bliver til virkelighed

Publikumsopvarmerne var helt fantastiske og fik folk i virkelig højt humør, for selvfølgelig skal der laves lidt show når blå ranch vinder over gul, grøn og rød ranch.

I Walt Disney Studio park kan showet Animaquie varmt anbefales. Bemærk at det er strengt forbudt at tage billeder, for så bliver showet aflyst. Ikke fordi at Disney er hårde, men hvis der bare kommer det mindste lys ind, så forsvinder noget af magien. Det handler om Anders og Mickey, hvor Anders ikke føler sig særlig inspireret, mens Mickey tegner det ene flot slot efter det andet. Da Mickey går, sniger Anders sig ind i Mickeys bibliotek, og så bliver der åbnet for Dumbos lyserøde elefanter, Ariels fantastiske verden og meget mere. Alt sammen tilsat det bedste musik fra Disney filmene. Vores piger var som tryllebundet. Selv da de så showet for 2. gang.

Til de små størrelser kan Mickeys Klubhus varmt anbefales. Vores den yngste på 3½ år forstår ikke meget engelsk, men forstod alligevel det der skete. Den unge dame, der ”styrede” showet kunne uden problemer få arbejde i de største engelske børneshows. Hun var fuld af energi, levede sig ind i Mickeys verden og børnene var vilde med hende. Det skal lige siges at Mickeys Klubhus er med dukker og ikke den ”rigtige” Mickey, men det gjorde absolut ikke nogen forskel for børnene.

I Disneyparken skal paraderne opleves. Det er intet mindre end fantastisk at opleve børnene når de store vogne kommer forbi med Peter Plys, Alice i Eventyrland, alle prinser og prinsesser, Mickey og Minnie og mange flere. Showet med Tarzan og Peter Pan er bestemt også et besøg værd.

Du kan roligt afsætte en dag i højsæsonen til kun at se de forskellige shows Disneyland tilbyder.
Hotel Santa Fe

Hotel Santa Fe

Vi boede på Disneys Santa Fe - 2 stjernet hotel, men ganske udemærket hotel. Hotellet er lidt slidt og kunne måske trænge til en mindre renovering, men der sker så meget i Disneyparkerne, så du kan godt opgive at bruge for meget tid på hotellet - det får du alligevel ikke tid til. Ligesom mange andre hoteller har hotellet gratis bus til Disneyparken (kører ca. hvert 12 minut), og har butik på hotellet. Når du handler i Disneyparkerne, så kan du bede om at det bliver sendt til hotellet, hvor man kan afhente det efter kl. 20.00 i hotellets butik. Vi brugte det flere gange, og havde ingen problemer med det. Det fungerede super. Om morgenen er der mellem kl. 8.00 og kl. 10.00 besøg af 2 disneyfigurer. I receptionen bliver det offentlig gjort på ugebasis, hvilke figurer der besøger hotellet og hvornår.

Mad i Disneyland Paris

Jeg havde hørt flere sige, at maden i parkerne var ikke noget at råbe hurra for, og det giver jeg gerne folk ret i. Vi fandt dog 2 udemærkerede restauranter. I Disneyparken kan Plaza Gardens der ligger ved Main Street varmt anbefales. Det er buffet med børnevenlige retter, frugt, pandekager, desserter, salatbar, youghurt mm.

Næsten samme udvalg tilbyder de i Walt Disney Studios Restaurant Des Stars. Restaurant Des Stars er kun frokostrestaurant, så vi spise om middagen i Walt Disney Studio og om aftenen på Plaza Garden.

På Restaurant Des Stars fik vi besøg af Ratatouille. Tænk at have et arbejde, hvor man går rundt og fremviser en dansende rotte! Men jeg behøver vel ikke at nævne, at den var et hit hos børnene.

Kommentarer til rejsetippet om Disneyland® Resort Paris

Resten af tippene

08/10 2011 Evan
Hej Betina - tak for gengivelsen af jeres oplevelser, vi tager afsted for første gang i næste weekend - så er i gang med at suge til mig. Resten af dine tips vil jeg da gerne læse hvis du vil sende dem til mig på mellemvej12@gmail.com.

Nu tager jeg til østrig igen efter år siden 25 år.

15/09 2011 bent thomsen
Jeg glæder mig over i havde en god tur til Paris, og jeg er sikker på at det var en enorm oplvelse for børnene, østrig turene er jo mer afslapning.

disney land paris bare super

05/09 2011 jørgen sørensen
Har du-i børn der er over 4 år, findes der ikke noget bedre sted at rejse hen, når man kun har 2-3 dage.
alle er glade, maden er god, og hotellerne byder på rigtig mange sjove ting. Der er også aften parade for dem der kan holde sig vågen, det skal opleves det er bare så smukt. Vi har været der 4 gange, og alle 4 gange har været en dejlig oplevelse. Hilsen os alle fire.

Undrer mig

10/08 2011 Betina Thomsen
Undrer mig over at kun 1/4 af rejsetipset er blevet offentliggjort. Havde skrevet gode råd/tips både i forbindelse med hotel, mad og shows i parken.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/nytaarsaften-2011-i-sydney-once-in-a-lifetime.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.