Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Disneyland Paris - Ta` afsted i uge 42 !
Rejsetips indsendt af:
Jeanette Dea Nørregaard
Taastrup
28. okt. 2012

Disneyland Paris - Ta` afsted i uge 42 !

Vi befinder os stadig mentalt i Disneyland Paris, selvom det er en uge siden vi kom hjem.
Vi (2 voksne + 2 børn på 6 og 11 år ) tog til Paris i uge 42 og havde købt en samlet pakke via FDM Travel på et tidspunkt, hvor der var et SUPER godt tilbud.
Det betød, at vi sparede en masse penge : Barn under 7 år var gratis – indgang til begge parker i 6 dage var også gratis + ALLE måltider morgen/frokost/middag som vi kunne vælge at spise på udvalgte restauranter både på hotellet og i parkerne. Så kig efter de gode tilbud – der er virkelig penge at spare !
Vi vil også anbefale, at man tager afsted evt. i efterårsferien, da vi ikke oplevede de store køer nogen steder. Vi var der fra mandag til søndag og kunne tydeligt se forskel på hverdagene og så om lørdagen, som jo ikke engang er i nærheden af højsæsonen.
Vi havde fulde 5 dage til rådighed og det gjorde, at vi kunne tage det mere roligt i begge parker og stadig nå at se/prøve de mange ting. Og så nåede vi endda også at tage en dag til Paris med toget :-)Newport Bay Club by night
Newport Bay Club by night

Disneys Hotel Newport Bay Club kan anbefales !

Vi havde valgt at bo på Newport Bay Club Hotel, som er MEGET stort, men jeg skal love for, at der er styr på logistikken, når folk skal spise morgenmad i de to gode restauranter.

Vi spiste ofte morgenmad kl. ca. 9.00, hvor der godt kunne være en mindre kø inden vi blev vist ind til et bord. Men det gik hurtigt og så kunne man bare tage for sig af morgenmaden.

Vi havde bestilt værelse på Admiral Floor og da vi ankom, blev vi straks opgraderet, så vi fik et super lækkert værelse med balkon og direkte udsigt ud over Lake Disney. Vi fik senere at vide, at det var fordi, vi skulle bo der så længe ( 7 dage ).

Når man tænker på, at det ”kun” er et standard hotel, så synes vi godt nok, at man får super god service og et lækkert udvalg i restauranterne.

Vi var desuden overraskede over, at Newport Bay Club ligger så tæt på Disney Village og parkerne
( kun små 10 min. gåtur ).
Man befinder sig i sin egen lille Disney tidslomme. Herligt !!!

Vi tog VEA-bussen direkte fra lufthavnen til hotellet – både ud og hjem, og det fungerede også upåklageligt.
Endnu et møde med Jessie :-)
Endnu et møde med Jessie :-)

Sådan møder du flest Disney-figurer !

Hele 3 gange nåede vi at spise vores gratis frokost hos Cowboy Cookout Barbecue – som ligger i Frontierland i Disneyland Parken.

Først gang var en tirsdag omkring kl. 14.00, hvor der kun var omkring 30 personer. Vi vidste ikke, at der var disney figurer på restauranten, men pludselig var vi nærmest omringet af en masse herlige figurer, som vi nærmest havde for os selv : Anders And, Tigerdyr, Ninka, Æsel, Jessie, Woody, Peter Plys, Fedtmule og Pluto og fordi der ikke var så mange mennesker, kom de altid hen til ens bord og enten satte sig ned eller begyndte at lave sjov med både børn og voksne.

Også ude i parkerne kunne man hurtigt få sig en autograf og et billede, når de kendte figurer dukkede op.

Vi havde hjemmefra købt morgenmad på Cafe Mickey og det sikrede os selskab af Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Chip og Chap m.fl. Også en SUPER oplevelse.

I Disney Studio SKAL man opleve : Stitch Live, Stunt Show Spectacular, Studio Glam Tour Behind the Magic !

Mindeværdige oplevelser for både voksne og børn.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.