Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

Disneyland resort Paris SUPER SHOW
Rejsetips indsendt af:
8300 Odder (Gylling)
5. feb. 2011

Disneyland resort Paris SUPER SHOW

Vi bestemte os for en tur til Disneyland resort Paris, det skal siges at jeg har været i Disneyland i Californien da jeg var yngre, men nu skulle vi ( 2 voksne - 1 barn ) prøve Disneyland i Paris.
lJeg kan sige at vi blev ikke skuffede i forhold til Disneyland i Californien, vi kan kun anbefale at i køber billetter til Buffalo Bills wild west show, selvom at det koster lidt så er det alle pengene værd, man får serveret alt det dejlige mad du kan spise incl drikkevare. Selve Showet er et kapitel for sig, det skal simpelthen opleves

Vi boede på David Crockett ranch og det kan vi absolut anbefale, man får sin egen hytte hvor der rigeligt med plads, man får sin egen private parkeringsplads lige uden for sin hytte, og det betød meget for os da en af os er dårligt gående, der er også bord/bænkesæt uden for og en god grill til eget medbragt mad, vi kunne blive ved med at tale om David Crockett ranch i det uendelige, der er kun en ting at sige hvis i ikke har prøvet at være i Disneylad resort Paris.
 PRØV DET PRØV DET i bliver ikke skuffet, vi havde til orientering 3 dage med 2 overnatninger og det var lige tilpas, men næste gang tager vi nok en dag mere.
God tur.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/nova-scotia/halifax/cambridge-suites-hotel-halifax.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.