Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Disneyland Resort Paris. Det er IKKE dyrt !!
Rejsetips indsendt af:
Liselotte
Køge
27. sept. 2008

Disneyland Resort Paris. Det er IKKE dyrt !!

Det er en skrøne, at det er dyrt at holde ferie i Disneyland Resort Paris og at man bruger tiden på at stå i kø.
Rejs uden for højsæson.

Rejs uden for højsæson.

I næste måned rejser vi for 3. gang til Disneyland. Første gang vi var afsted var oktober 2006. Der var halloween tema/stemning i parkerne. Det var uden for højsæson, og deraf var der til at komme til alle steder. Næste gang var november 2007 til et MEGET flot julepyntet Disneyland. Vores børn som nu er 5 og 15 år elsker det begge to. Det gør vi voksne også. Det er simpelthen en helt igennem totaloplevelse for os alle fire. Vi bor på Hotel Cheyenne, som er et af de billige. Om det kan vi kun sige, at maden er god og værelserne ligeledes. Vores tip er: rejs udenfor sommerferien, for at få mest muligt ud af opholdet med hensyn til ventid ved forlystelserne. Hvis I er afsted i oktober er det tilmed t-shirt vejr, hvilket vel ikke er så dårligt! Tjek priser tilbud og rabatter: Det er ikke så dyrt og man får meget for pengene. Siden vi var afsted første gang, har vi bare villet afsted igen!

Kommentarer til rejsetips om Disneyland® Resort Paris

Dyrt eller billigt - kø eller ikke kø. Det er tidspunktet som afgør.

30/10 2008 Flemming Møller
Vi har 2 gange besøgt Disneyland Paris, og begge gange har været en stor fornøjelse og dejlig ferie for såvel små som store. Mht. priser og kø, så er det vores opfattelse at tidspunktet er meget afgørende. Første gang var i skolernes efterårsferie, og der var en del kø, især til de mest populære attraktioner. Sidste gang var i september måned 2007, hvor der ofte var korte køer til mange attraktioner, ellers var der muligheden for fast-pass. Hvis man køber mad og drikke hele dagen i parkerne synes jeg nok det ryger noget op i dagspris. Men med 5 dage i parkerne skal der jo også være plads til forkælelse af store og små. Sidste gang boede vi på Davy Crocketts Ranch, dejligt, rummeligt og nemt at komme til og fra, når man skulle ind til parkerne eller andet. Prisniveauet var meget overkommeligt, især når det ene barn kom under gratis kategorien. Så det håber jeg da fortsætter lige lidt endnu da den mindste ikke har nået den alder endnu. Vi regner da med at planlægge en tur til efteråret 2009.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/9/11-memorial-i-new-york-2.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.