Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

Indgangen til Disneyland Park
Rejsetips indsendt af:
Jan Jensen
København
11. jan. 2009

En drømmeferie i eventyrland

Vores 10. tur til Disneyland Resort Paris, formentlig den flotteste og bedste forlystelsespark i Europa
Champagne på huset regning
Champagne på huset regning

10. gang

Efter 10 gange i Disneyland Resort Paris skulle man tro, at vi havde oplevet hele området, men man kan aldrig få nok af dette pragtfulde resort. For Disneyland Resort Paris er ikke kun 2 store forlystelsesparker, det er også en unik ferieoplevelse med dejlige restauranter og flotte hoteller. I området er der 6 hoteller, så man hele tiden er tæt på parkerne. De har hver deres tema, så man bliver hensat til enten den vilde vesten eller New York. Vi havde valgt Disneys Hotel New York, som vi havde boet på 6 gange tidligere. Det er det 2. dyreste hotel i parken, men uden tvivl det hotel med den bedste service, og så ligger det kun 5 minutter fra indgangen. Fordi det var vores 10. tur til Disneyland Resort Paris, så fik vi gaver, VIP-status og champagne. for Disney holder øje med, hvormange gange man har været der.
Hollywood Tower Hotel
Hollywood Tower Hotel

Tower of Terror

I år var den største nyhed The Hollywood Tower Hotel eller som det hedder i daglig tale - Hotel of Terror. Det er en forlystelse til 1.5 milliarder kroner, som man har været 3 år om at bygge. Der er bygget et helt nyt afsnit omkring hotellet, som fremstår som et fuldt funktionsdygtig hotel på 13. etager. Hotellet havde sin glans periode i 1920érne, hvor det var stedet for jetsettet i Hollywood. Desværre ville skæbnen, at 5 personer forsvandt en stormfuld nat i elevatoren, hvorefter hotellet blev forbandet. Hotellet byder på et gensyn med de forsvundne personer og et fald fra 13. sal og ned i kælderen. Det er en fantastisk forlystelse og den kan på det kraftigste anbefales som et must i Disneyland Resort Paris.
Disneyslottet i Disneyland Park
Disneyslottet i Disneyland Park

En oplevelse for livet

Vist man aldrig har været i Disneyland Resort Paris, så bør man seriøst overveje en tur til stedet. Det er en oplevelse for hele familien, uanset om man er til vilde forlystelser eller smukke prinsesser. Det er gode restauranter i parkerne og man kan spise fra MC Donalds priser og opefter. Den bedste restaurant i parkerne er uden tvivl Blue Lagoon, som er beliggende inde i forlystelsen Pirates of The Caribbean. Af andre restauranter kan anbefales Anettes Diner, som ligger i Disney Village. Det er en amerikansk restaurant, der byder på classisk amerikansk mad af bedste kvalitet til rimelige priser. Den er lavet ligesom 60érne og tjernerne kører rundt på rulleskøjter og der er gammelt rockmusik hele tiden.
Vist du/I er blevet interesset i Disneyland Resort Paris, så bestil katalogen fra FDM-Travel, som har den flotteste og bedste danske katalog om Disneyland Resort Paris.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kroatien/dalmatien/sibenik/solaris-mobile-home-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.