Fantastisk ferie. - Rejsetip Disneyland® Resort Paris

Lad os gøre din ferie bedre

Ring til en rejsekonsulent
Rejsetips indsendt af:
Sarah Louise Bjerregaard
Randers
29. maj 2011
Fantastisk ferie i Disneyland Paris

Fantastisk ferie i Disneyland Paris

Folk der tøver med at tage i Disneyland, lad endelig være med det, og se at komme afsted :O) Vi er netop hjemvendt efter 4 dage dernede, vi er en familie med 3 børn på hhv 0, 4 og 5 år.
Ungerne har virkelig hygget sig, og det samme er bestemt gældende for vi voksne.

Vi boede på Hotel Santa Fe, super dejligt sted, med shuttle busser fra hotel til parken hver 15 min, og ellers 10-15 min gang til fods ind til parken.

Vi var et par gange inde og spise på Buzz Light years Pizza Planet ( junk som alle andre steder dernede) men det var et utrolig dejligt sted for ungerne at lege på legepladsen der var derinde, og at det så også var buffet, det gjorde bestemt ikke stedet dårligere :O)

Der er noget for alle aldre dernede, selv vores lille datter som bliver 1 år til juli 2011 var med i flere af forlystelserne, så man kan sagtens tage afsted med små børn..

Vi var i Disney Studios hvor vi var inde og se et " Stitch live show" og trods det at det var på engelsk morede ungerne sig helt vildt, så den oplevelse skal i ikke snyde jer selv for ;O)

Nå men bare til alle tøvende kom afsted, men pas på, man bliver virkelig bidt af det, vi napper nok en tur derned igen næste år :O)

Underholdning
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mail-adresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Disneyland® Paris

Rejser til Disneyland® Paris

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

Læs mere om rejser til Disneyland® Resort Paris

Denne side er udskrevet d. 24. april 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/skiferie/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.