Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Fantastisk ferie i Disneyland Paris
Rejsetips indsendt af:
Sarah Louise Bjerregaard
Randers
29. maj 2011

Fantastisk ferie i Disneyland Paris

Folk der tøver med at tage i Disneyland, lad endelig være med det, og se at komme afsted :O) Vi er netop hjemvendt efter 4 dage dernede, vi er en familie med 3 børn på hhv 0, 4 og 5 år.
Ungerne har virkelig hygget sig, og det samme er bestemt gældende for vi voksne.

Vi boede på Hotel Santa Fe, super dejligt sted, med shuttle busser fra hotel til parken hver 15 min, og ellers 10-15 min gang til fods ind til parken.

Vi var et par gange inde og spise på Buzz Light years Pizza Planet ( junk som alle andre steder dernede) men det var et utrolig dejligt sted for ungerne at lege på legepladsen der var derinde, og at det så også var buffet, det gjorde bestemt ikke stedet dårligere :O)

Der er noget for alle aldre dernede, selv vores lille datter som bliver 1 år til juli 2011 var med i flere af forlystelserne, så man kan sagtens tage afsted med små børn..

Vi var i Disney Studios hvor vi var inde og se et " Stitch live show" og trods det at det var på engelsk morede ungerne sig helt vildt, så den oplevelse skal i ikke snyde jer selv for ;O)

Nå men bare til alle tøvende kom afsted, men pas på, man bliver virkelig bidt af det, vi napper nok en tur derned igen næste år :O)

Underholdning
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/salzburgerland/zell-am-see/vandvittig-oplevelse-ved-zell-am-see-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.