Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Fornøjelser til alle i Disneyland Paris
Rejsetips indsendt af:
Iben Gundtoft
Thisted
24. jan. 2013

Fornøjelser til alle i Disneyland Paris

Vi har været i Disneyland Paris 2 gange - i september 2009 og marts 2011. September er den bedste årstid, da der var dejlig varmt.
Vi har valgt at rejse derned uden for feriesæsonen, da der så ikke er så mange mennesker og man kan nå at prøve flere ting, da der heller ikke er særlig lang ventetid.

Første gang boede vi på Hotel Cheyenne, som er cowboyinspireret og anden gang på Hotel newport bay club. Vores favorit var Cheyenne, da vi virkelig følte os ligesom cowboys, morgenmaden var den samme begge steder.

Da vi boede på Cheyenne, havde vi halvpension, og maden var lige noget for børn med bl.a. kartoffelmos, pølser, lasagne, nuggets, pommes frites og meget andet og rigtigt stort udvalg i desserter.

Vi gjorde på den måde at vi tog den 1. dag i Disneyparken og 2. dag i studios. De følgende dage gik vi frem og tilbage mellem parkerne, så vi fik prøvet det vi allerhelst ville.

I Disneyparken er der forlystelser til alle aldre, men favoritten var space mountain mission 2, som blev prøvet rigtig mange gange. En sejltur i small world er heller ikke at foragte. Er man ikke til forlystelser, gør det bestemt heller ikke noget, for der er så meget at se på og det er bare så flot. Man kan ikke undgå at blive i godt humør, med det samme når man kommer ind i Disneyparkerne.

I studioparken, SKAL man simpelthen tage ind og se Stitch live, det er meget morsomt, da publikum også bliver involveret.

Børnene er nu 12 og 13 og vi vil gerne afsted igen.Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/madrid/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.