Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
Fredericia
26. okt. 2011

Gode råd til ferien i Disney-Land Paris

Bestilling af turen
Du kan enten selv bestille, eller du kan bestille gennem et rejseselskab.
Hotellet er inkl. entré til Disneyland samt Walt Disney Film-studiet. Booker du f.eks. 3 nætter er det inkl. 4 dages entré til Disneyland.

Priser
Inden vi bestilte, havde vi hørt en masse om, at det var dyrt at tage til Disneyland, men efter vores overbevisning passer det ikke. Vi var 6 voksne og 4 børn afsted i maj 2009. Vi havde 3 familieværelser på Hotel Santa Fe, som ligger i gå-afstand til Disneyland. Pris for 10 personer med 3 nætter og 4 dages entré var 16.000 kr. Det syntes jeg personligt ikke var dyrt for 10 personer. Selvfølgelig kan du vælge at bo på det lyserøde prinsesse-slot i Disneyland, men havde vi valgt at feriere der ville regningen istedet have været på 40.000 kr. De andre hoteller, som bl.a. Panrejser samarbejder med, er udmærkede hoteller. Det er selvfølgelig en smagssag. Vi valgte at vi hellere ville have flere penge at bruge i Paris, i stedet for at bruge 24.000 kr. mere på et hotel.

Transport
Skal du til Disneyland i Paris er der forskellige muligheder. Du kan køre selv, tage en busrejse eller evt. flyve. Vi kørte selv. Der er ca. 10-11 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse, hvis der velogmærke ikke er kø, vejarbejde osv. Vi kørte om aftenen, så børnene kunne sove det meste af tiden, og det fungerede fint. Selvfølgelig er det en lang tur, men vi havde dvd, nintendo diverse malebøger og lignende med. Derudover lavede vi nogle stop, hvor vi lige kunne strække ben.

Gode råd til shows m.m.
Der er masser af forskellige ting man kan se og lave i Disneyland. Vi valgte at bruge den ene aften på at se Buffalo Bill Show. Det er et show med cowboy'er, indianere, heste osv. Forestillingen var inkl. mad og drikke. Maden var ikke det bedste, det var fedtet, grillet mad, som var smurt ind i olie. Men forestillingen var rigtig god. Ved indgangen fik vi alle udleveret cowboy-hatte, så vi kunne juble med. Selv om forestillingen foregik på engelsk, og børnene ikke forstod et ord af det, så var de ellevilde. Det var en kæmpe succes. Desuden er der i Filmstudiet mulighed for at komme med en tur, hvor du ser huse, biler, fly og meget andet fra forskellige film. Derudover oplever du også, hvordan der laves special-effekter med f.eks. ild og vand. Der kan være lang ventetid. Vi ventede eksempelvis i 1½ time, men da turen var slut efter 10-12 minutter, sagde alle børnene, at det var ventetiden værd. Også dét var en rigtig god oplevelse.

Disney-figurerne
Mit bedste råd er; med det samme I ankommer, så gå ind i den første souvenir-butik og køb en Disney autografbog. Her kan børnene få de forskellige figurers autografer. Rundt om i Parken er der små scener, hvor der kommer en enkelt Disney-figur eller to forbi på et bestemt tidspunkt (kan læses på sedler ved de forskellige scener). Det er dog vigtigt at forberede sig selv og ikke mindst børnene på en meget lang kø. Derfor er det en bedre ide at checke opslaget på dit hotel. På hvert hotel kommer der to Disney-figurer forbi hver dag. Check tidspunktet, mød op med autografbogen og kameraet, det er nemmere og hurtigere. Derudover går Disney-figurerne rundt i parken, hvorfor det er vigtigt at have autografbogen og kameraet med.

Praktiske ting
Check åbningstider hjemmefra. Vi blev meget overrasket over, at parken i maj måned lukkede allerede kl. 19 om aftenen.

Ellers er der kun at sige: Nyd ferien, det er et skønt sted!

(Billede tilføjet af FDM travel)

Kommentarer til rejsetippet om Disneyland® Resort Paris

Svar til Tine.....

10/04 2012 Hanne
Vi kørte som sagt om natten. Vi ankom til hotellet om formiddagen, spiste morgen mad, hvorefter de 2 chauffører som havde kørt mest, sov et par timer, imens vi andre voksne tog børnene med i parken. Efter et par timer, dukkede vores mænd friske op, efter en lur.

Børnene havde selvfølgelig ikke helt sover så godt,som hvis vi havde været hjemme.

Men parken lukkede allerede kl. 19, derefter spiste vi aftensmad, og slappede af på hotellet.

( Vi havde med vilje ikke bestilt forestilling eller andet den første aften )

Vores erfaring var at der var lige så mange om torsdagen som om søndagen, der var ingen forskel på dagene.

Vi boede på Hotel Santa Fe, som ligger i gå afstand til parken. ( havde bestilt hotel og billetter gennem Pan rejser ). Det var ikke luksus , men udemærket til vores behov ( sove, bade og spise morgenmad )

Der er parkeringspladser på hotellet.

Køretur

09/04 2012 Tine
Tak for et dejligt tip. Hvis I kørte hele natten, kunne I da nyde en hel dag efterfølgende i Disneyland?

Er der lige mange mennesker uanset om det er weekend eller hverdag?

Hvor boede I i Paris og var der parkering på hotellet?
Glæder mig til at høre fra dig.
Hilsner Tine
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thanyamundra-organic-resort-sao-sok.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.