Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Husk barnet i dig selv!
Rejsetips indsendt af:
Brian Jensen
Slagelse
2. nov. 2008

Husk barnet i dig selv!

Man rejser til disneyland for at være barn!

Husk barnet i dig selv!

Når du vælger en rejse til Disneyland, vælger du en rejse hvor man ike må lade barnet i sig selv blive hjemme! Som voksen må man være åben for alt det denne park byder på, mit tips til glade rejsende er "hold ikke barnet inde, det er en lege plads og man blive fortryllet og hevet ind i en verden, man må og skal elske".

Tip to: "En dag mere er penge godt brugt, parken er stor og der er meget at se. Man skal ikke løbe den igennem, men nyde den".

Kommentarer til rejsetips om Disneyland® Resort Paris

Frokost i parken og gratis klapvogne

09/01 2009 Pia-lil
Vi - en familie på 2 voksne og 2 piger på nu 6 år - var i Disneyland Paris i august 2007 i 5 nætter og 6 dage. Vi boede på the David Crockett Range og har været ovenud tilfredse med både område, indkvartering og service. Den eneste anke vi egentlig har haft, er frokoststedernes enormt mærkelige åbningstider. Vi oplevede, at når vi var frokostsultne op omkring eftermiddagen, var stort set alle quick-food stederne lukkede, og man blev henvist til the Disney Village, som ligger helt udenfor parken - prøv lige at fortælle to små piger, at de er nødt til at forlade alt det sjove! Vi lærte hurtigt, at vores morgenmad på the David Crockett Range, som bestod af flutes, kunne række fint til også at inkludere en frokostsandwich. Denne medbragte vi så, og kunne i ro og mag nyde parkens leben fra en bænk. Endvidere råder vi alle til at gøre brug af parkens gratis klapvogne - små ben bliver meget ømme og trætte efter en hel dag i parken ;-)!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-del-sol/malaga/select-marina-park-ex-club-la-costa-world.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.