Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Once upon a dream parade
Rejsetips indsendt af:
Anita Sølver
Viborg
14. dec. 2008
Vinderrejsetip Februar 2009

Køb et årskort til Disneyland Paris hvis du rejser flere gange om året

Hvis man rejser til Disneyland Paris et par gange om året, og børnene ikke længere kan gå under de ellers gode tilbud, er der penge at spare ved at købe et årskort på stedet.
Main Street
Main Street

Når børnene ikke længere kommer gratis ind

Der har gennem de sidste par år været tilbud om, at børn under 7 år opholder sig gratis på hoteller og kommer gratis ind i parkerne.

Når det ikke længere kan gøre sig gældende for børnene i familien, og man stadig gerne vil afsted et par gange om året, eller bare mere end 3-4 dage, er der penge at spare ved at købe et årskort direkte i parken. Det kan købes ude ved siden af hovedindgangen, og køen er sjældent lang. I skrivende stund koster et årskort 179 €, hvilket selvfølgelig er mange penge. Men der er til gengæld derefter 10% rabat på alle restauranter i resortet, 20% rabat på merchandise, gratis parkering, gratis lån af klapvogne og 10% rabat på hotellerne.

Lad os regne lidt på det. Ca. 1350 kr for et årskort. Skal du i parkerne i 4 dage, koster det ca. 1185 kr med normale billetter. En ekstrapris på 157 kr (og skal I være der i længere tid, er prisforskellen naturligvis endnu mindre). Er I 5 personer eller mere i familien (på samme adresse) er der 20% i rabat på det samlede køb af årskort. Så skal man (som de fleste) spise to måltider i parken eller på hotellerne hver dag, og have souvenirs med hjem, er de penge hurtigt tjent hjem igen. Og man kan lettere finde penge til at tage afsted en gang mere indenfor det næste år, da det så kun er hotellet og selve rejsen der koster.

Bemærk, at vilkår og priser på årskortene ændrer sig fra år til år, så tjek op med de aktuelle priser.
Frontierland ved vintertide
Frontierland ved vintertide

De stille måneder

En anden måde at spare penge på, er naturligvis at rejse i lavsæsonen. Her bydes der også på andre åbenlyse fordele.

I børnenes vinterferie i februar, er der virkelig fredeligt i parkerne, og man kan gå direkte ind i de fleste forlystelser - køtiden er minimal. Foran Hotel New York er skøjtebanen som regel åben i vintersæsonen, og når juleræset er overstået, er det til stor fornøjelse for børnene, at stå på skøjter til glad musik. Skøjter kan lejes på stedet. Formiddag og tidlig eftermiddag kan man være heldig at have banen helt for sig selv. Selvom vintermånederne kan være kolde, er der oftest mildt i vejret, og man får hurtigt varmen inde i butikker og forlystelser, og ellers byder arkaderne på begge sider af Main Street på ly for regn og slud, og en kop varm kakao hjælper hurtigt på vej til at kaste sig ude i eventyret igen.
Mickeys Winter Wonderland
Mickeys Winter Wonderland

Lidt ekstra magi

Halloween og jul er to helt specielle oplevelser i Disneyland.

Til halloween er Main Street og Frontierland fantasifuldt pyntet op, og orange plamager breder sig lystigt udover gaderne.

Græskarmænd spreder liv og glade dage, flotte shows med alle de kendte Disney-skurke, pinata, trick or treat og en ekstraordinær halloweenparade, er blandt de mange ting man kan opleve, hvis man vælger at tage derned i skolernes efterårsferie. Det er der rigtig mange danskere der gør, og især i weekenderne kan der være mange mennesker dernede. Men tager man derned i hverdagene, er der forholdsvis stille, og man kan rigtig opleve og se det hele.

Julen byder på den mest fantastiske dekoration af parken, og er en af de smukkeste tider at opleve Disneyland på.

Main Street er pyntet op som taget ud af en Disneyfilm, der daler sne flere gange dagligt, og julemusikken klinger lystigt i højttalerne. Der er juleshows, juleparade og i år har julemanden flyttet sit værksted ned i Frontierland, hvor børnene kan blive fotograferet sammen med ham, og se på de flotte dekorationer mens de venter.

Har man mulighed for det, er nytårsaften en helt speciel oplevelse.

Fra klokken 20 om aftenen starter festen op i Main Street. Der spilles musik fra 70'ene og op til idag, mens alle lygtepælene blinker i takt. Der sælges champagne i små boder nær Torneroseslottet. Man kan naturligvis prøve forlystelser hele aftenen rundt i resten af parken, hvor alt virker som normalt - også musikken. Aftenen rundes af med et fantastisk fyrværkeri ved midnat og ekstraordinær musik specielt til dette fyrværkeri. Parken lukker først klokken 1, og har man lyst til at fortsætte længere end det, er Hurricane i Village stadig åbent.
Fantillusion
Fantillusion

Alle de små ting

Hvis du er på et af Disneys egne hoteller (eller har årskort), bydes der på ekstra magiske timer fra morgenen af, hvor man kan komme i Fantasyland og prøve fx. Peter Pan eller Dumbo, som der ellers kan være lange ventetider på i normal åbningstid. Man kan vælge at kombinere sit morgenbesøg med "Fantasyland breakfast". Dette skal dog reserveres på forhånd. Har man ikke bestilt det hjemmefra, kan man spørge i receptionen ved ankomsten.

Træk fastpass til de attaktioner der er lange køer til, og hyg dig med andre ting i mellemtiden.

Giv børnene en ekstraordinær oplevelse, og tag en character breakfast, hvor der er morgenmadsbuffet - og Disney figurer en masse, med rig lejlighed til at ungerne kan få en autograf eller blive fotograferet med deres personlige yndling. Du kan også vælge en characterlunch på The Lucky Nugget i Frontierland. God mad og masser af Disneyfigurer.

Tag de forlystelser der er mest pres på, mens der er parader, eller fra morgenen eller lige inden lukketid.

Har man små børn med, kan begge forældre prøve de forlystelser de små ikke kan komme med ind i, uden at skulle stå i kø to gange. Den ene venter mens den anden er inde, og derefter byttes der. Du kontakter bare et castmember.

Er børnene trætte, kan et show skabe ro og give hvile til trætte små fødder. Animagique i Studios er et forrygende show, også for de mindste.

Spis dine måltider udenfor "prime-time". Vent med at spise frokost til kl. 13 eller 14 og ligeledes med aftensmaden. Så er det største pres på restauranterne overstået, og der er mere fredeligt.

Planlæg hvad I VIL se. Husk at få kort over parken og tider for shows og parader, så alle i familien får set det de gerne vil. Der er så uendeligt meget at vælge imellem.

Generelt, så nyd tiden, slap af og find dit indre legebarn frem. 3 dage til at se begge parker og Village er ikke for meget, hvis man gerne vil se det hele, og tage den lidt med ro samtidig. Disneyland er en oplevelse for livet - der tåler gentagelse om og om igen. Hvert besøg byder på nye oplevelser.

Det må du ikke snyde dig selv eller dine børn for :)

Kommentarer til rejsetips om Disneyland® Resort Paris

Kan mmans stadig købe årskort

18/06 2009 Eskil
Rigtig god artikel. tak for det :o) Kan man stadig købe årskort til disney paris og hvad er prisen nu 2009 for børn og voksne.

Det lyder som et godt tip

23/04 2009 B. Juhl-Nielsen
vi rejser til Disneyland hver år i november, og har gjort det i de sidste 6 år, en dejlig tid med en smuk udsmykketpark, og synes dit tip lyder rigtig godt, men jeg har lige et spørgsmål til dit tip. Hvis i køber årskort, bor i så ikke på hotellerne i disney ? for man kan vel ikke købe ophold på hotellerne uden indgang ?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.