Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Magiske Disneyland Paris
Rejsetips indsendt af:
Sinne
Kolding
21. jan. 2012

Magiske Disneyland Paris

Vi har været 2 gange i Disneyland Paris og er helt enige om at det bestem ikke er sidste gang vi er afsted. Det er virkelig et magisk sted.
Helt igennem gennemført og noget for alle aldre. Vores familie tæller mor, far, storebror 7, søster 5 og lillebror 21 mdr. Her er lidt af vores erfaringer.
Rejsen

Rejsen

Vi bestilte rejsen igennem FDM Travel. Vi benyttede os af tilbuddet der inkluderer helpension og det kunne efter vores opfattelse godt betale sig. Det var også rart at vide at der var styr på både mad og hotel inden vi tog hjemmefra.

Vi valgte at køre derned selv. Vi kørte hjemmefra omkring kl 9 og ca ved midnat var vi ved et F1 hotel ca 70 km fra Disneyland Paris. Vi var nødt til at holde mange pauser pga familiens yngste.

På tilbage vejen tog vi også et stop på det nærliggende F1 hotel. Vi stod op ved 4-tiden og satte kurs mod DK og var hjemme ved spisetid.

Det fungerede rigtig godt for os at køre selv.
Hoteller

Hoteller

Vi har boet på hhv. Hotel Newport Bay Club på Admirals Floor og Hotel New York, Standard Room. Vi oplevede rigtig god service på begge hoteller og fandt egentlig ikke den store forskel. Vi kan godt lide muligheden for roomservice, så vi kan få bragt morgenmaden og dermed undgå morgenmadstumulten i restauranterne.
Vi var rigtig godt tilfredse på begge hoteller, men NPBC er en anelse billigere.
Spise med Disney-figurer

Spise med Disney-figurer

Der er forskellige muligheder for et måltid med Disney-figurerne. Vi synes det er et must når vi er der for det er en helt unik oplevelse.

På Auberge de Cendrillon spiser du med prinser og prinsesser. Det er dyrt, men maden er rigtig god og bestemt ikke noget man smager til hverdag. Pigerne bliver hilst velkommen af selveste Askepot og ført hen til bordet af hendes mus Suzy og Perla. Under måltidet kommer forskellige prinsesser ind med deres prins, danser lidt og hilser på alle børnene ved bordene. Det er en stor oplevelse.

Cowboy Cookout er counter service, hvilket vil sige fast food. Det er amerikansk grillmad og smager faktisk ok. Omgivelserne skal forestille en gammel lade og er som sådan meget hyggelig. Da vi spiste der var der et band der spillede amerikansk country. Vi mødte mange figurer fx. Fedtmule, Mickey, Minnie og Woody.

På Café Mickey havde vi også en rigtig god oplevelse. Maden var rigtig god, både for børn og voksne. De mange figurer kommer rundt og der er masser af tid til at tage billeder. Café Mickey kan bestemt godt anbefales i hvert fald til aftensmad. Vi prøvede også at spise morgenmad der, men det var en knap så god oplevelse. Maden var mangelfuld ift. morgenmaden på hotellet og stemningen var temmelig hektisk.

Man kan også møde figurerne rundt omkring i parkerne, hvor der er fotolocations. Det kræver tålmodighed at stå i kø, men det er som regel en stor oplevelse for børnene. Man må gerne tage billeder selv og behøver ikke nødvendigvis købe de professionelle billeder.
Andre restauranter

Andre restauranter

Jeg må lige nævne et par af de andre steder vi spiste.

Blue Lagoon er en restaurant inspireret af Pirates of the Caribien og den er helt bestemt et besøg værd - om ikke andet så for at opleve den helt særlige stemning der er på restauranten. Det er bordservering og menuen er eksotisk og lægger vægt på fisk og andre havdyr.

Walt's i Main Street må jeg også nævne. En rigtig hyggelig restaurant, med bordservering og rigtig god mad. Vi fik virkelig en god service her.

Agrabah er en buffet-restaurant, hvor man føler sig hensat til en scene i Aladin-tegnefilmen. Buffeten er spændende og især udvalget af salater er godt. Et besøg værd.

Buzz Lightyears Pizza Planet kommer på min liste fordi den er børnevenlig. Buffeten består af pizza og pasta, der som regel falder i alle børns smag og i hjørnet er der en stor legeplads. Mine børn nød at få et frikvarter herinde. Voksne vil nok ikke elske den for den er egentlig ikke særlig hyggelig eller specielt velholdt, men ungernes begejstring er det hele værd.

Til sidste lige Annette´s Diner. Inspireret af en amerikansk diner i 50'erne. Tjenere kører rundt på rulleskøjter og burgerne er virkelig gode.

Forlystelser

Forlystelser

Disneyland Paris og Disney Studios byder på et hav af forlystelser for både store og små. Når man bor på et Disney-hotel er der Ekstra Magisk Åbningstid om morgenen fra kl 8-10. Det kan godt betale sig at udnytte den tid.

Hvilke forlystelser man kan lide afhænger meget af alder og smag, men jeg vil især anbefale Stunt-showet i Disney Studios hvor Lynet McQueen er med. Det er rigtig godt.
Magiske Disneyland Paris

Vi har haft 2 fantastiske ture til Disneyland Paris og man kan vist godt sige at vi er blevet bidt af det. Hele familien nyder den magi der findes dernede.

Skulle jeg lige opsummere et par tips må det være følgende:

- Bo på et Disney-hotel så man kan nyde de ekstra magiske åbningstider og mærke den magi der også er på hotellerne. Her kommer figurerne også forbi.
- Væbne sig med tålmodighed i køerne. Hav gerne lidt snacks med.
- Middag med figurerne kan varmt anbefales.

Kommentarer til rejsetippet om Disneyland® Resort Paris

Hel- og halv pension

26/03 2015 Chris
Kan man få hel- eller halvpension, hvis man ikke bor på hotel?

Svar

30/08 2013 Sinne
Hej Heidi,

Ja, det er korrekt at der kan være 3 på værelserne. Vi har valgt at bestille 2 værelser. Jeg synes stadig at det er en billig overnatning og vi har jo efterhånden luret at med 5 i familien koster det næsten altid et ekstra værelse. Vi har alle gange bestilt i forvejen. Vi synes det er dejlig nemt, billigt og trygt. :-)

Tak for komplimentet. :-) Rigtig go tur til jer, vi tager selv afsted for 4. gang her i september. :-D

Mvh Sinne

Overnatning

23/08 2013 Heidi
Har lige et spørgsmål ang. Jeres overnatning på vej derned.:) vi skal afsted her i september og har tre små børn (2,3,6). Når jeg går ind på HotelF1 Compiègne side synes jeg kun man kan bo 3 på værelserne. Er dette rigtigt? Hvordan gjorde I? Bestilte I i forvejen?

Super rejsetip :o)
PFT

Mvh Heidi

F1 Hotel

13/08 2013 Sinne
Hej Mette,
Det hedder HotelF1 Compiègne, 61 avenue de l'Europe, 60200 Venette, France. Rigtig go tur! :-) Vi tager selv afsted i september. :-D
Mvh Sinne

F1 hotel

11/08 2013 mette
Hej Sinne
Hvor lå det F1 hotel du skriver om? Vi skal afsted i år, og det lyder lige som den overnatningsmulighed vi har brug for, kunne du hjælpe mig med navn eller adr eller?? Mvh Mette

Lidt svar :-)

10/08 2012 Sinne
Hej Marie,
1000 tak. :-)
Det er ikke alle hoteller hvor der er mulighed for roomservice, men det er der på Hotel New York. Jeg kan faktisk ikke huske hvad vi skulle betale for roomservice da vi boede der, men til sammenligning kan jeg sige at på Newport Bay Club koster det 6 € pr person. Man bestiller det ved at udfylde en seddel (den ligger som regel på værelset, men ellers kan den fåes i receptionen). Sedlen hænger man uden på døren til værelset inden et bestemt tidspunkt om aftenen. Jeg mener det er omkring midnat ca. Næste morgen kommer morgenmaden så på det tidspunkt I har bedt om det. :-)
Det er rigtigt at værelset først er klart efter kl 15, men du kan uden problemer checke ind før det. Når I ankommer til hotellet får I alle billetter, madkuponer, m.v. udleveret. Det er mulighed for opbevaring af bagagen. Så er der bare afgang til al det sjove i parkerne. :-)
Mvh Sinne

Endnu et (eller to) spørgsmål

09/08 2012 Marie Mikkelsen
Først vil jeg lige sige at du svarer super godt på folks spørgsmål. Jeg kan læse at i havde Room-service og fik morgenmaden bragt op. Er det noget man skal bestille på forhånd og koster det ekstra. Vi skal på på hotel newYork
Mit andet spørgsmål går på check-in. Vi ankommer med fly ca 8.30 og er nok ved disneyland omkring kl 10. Vi kan først få vores værelse kl 15, men kan vi tjekke ind, få billetter og spisekuponer og aflevere bagagen allerede kl 10. Ved du noget om det?
Venlig hilsen marie

tak for svar

07/08 2012 Marie Mikkelsen
tusind tak for svar. så skal det helt sikkert ses ;-)

Stuntshow

30/07 2012 Sinne
Hej Marie,

Da vi så stuntshowet var børnene hhv. 1, 5 og 7 år og de nød det alle 3. Selvfølgelig larmer det lidt når de kører i bilerne og ting eksploderer, men jeg husker det ikke som specielt voldsomt. Vi sad på den øverste trediedel af tribunen så vi var ikke helt tæt på. Jeg vil mene at et par drenge på 3 og 6 år vil elske sådan et show. :-)
Go tur!

Mvh Sinne

STUNT SHOW

26/07 2012 Marie Mikkelsen
Hej.
Vil blot høre om stunt-showet er meget vildt og larmende. Jeg har 2 drenge på 6 og knap 3 år og de er begge vilde med lynet McQueen og biler. DP oplyser selv at showet ikke er egent for små børn, hvad mener I?
Venlig Hilsen
Marie

Proviant

27/06 2012 Sinne
Hej Malene.
Hvis du tænker på madpakker eller picnickurv er svaret nej. Der er ingen steder at spise medbragt mad og der er skilte ved indgangen der fortæller at picnic ikke er tilladt.
De siger dog ikke noget til at man har vandflasker og snacks, kiks el. lign. med.
Mvh Sinne

Må man tage mad med selv

27/06 2012 Malene
Må man tage proviant med ind i disneyparken?

Det rigtige Disneyland

07/06 2012 Mona
Disneyland Paris er og bliver en efterligning. Det første Disneyland åbnede i 1955 i Anaheim, Californien, så alt andet må være efterligninger. Hvordan kan man blive skuffet over den ægte vare, men glad for en fransk efterligning ?

Svar

29/05 2012 Sinne
Gitte Lykke: Ja, det må du gerne. :-) Første gang var alle børn gratis og vi boede på NBC Admirals Floor. Det var i september og kostede ca 10500 kr. Anden gang boede vi på HNY Standard Room og den ældste var ikke længere gratis. Det var i juni og vi betalte ca 14000. Når vi tager afsted 3. gang er det NBC Admirals Floor i juli og koster ca 19000. Alle gange 5 overnatninger.

Verner Vagnsø: Det lyder som en go idé. :-)

Niels Ole: Jeg giver dig helt ret i at der er rarest at komme tidligt til morgenmaden. Kuponer kan bruges som betaling jf. deres værdi, med enkelte undtagelser.

Britta: Jeg kender desværre ikke så meget til at bo off-site, men bortset fra Early Magic Hours så tror jeg ikke der er den store forskel. Fra nogle af de hoteller der samarbejder med Disney går der også shuttlebus til parken.

Ideer

25/05 2012 Britta Kyhl
Er der nogle der har gode ideer til besøg i Disneyland NÅR man ikke bor på hotel derude, men lige i nærheden. På forhånd tak for hjælpen
Mvh
Britta

Ang. helpension

24/05 2012 Niels Ole
Selvom man har kuponer, kan de bruges de fleste steder, afhængig hvad man valgt, der skal bestilles bord til om aften. Morgenmad er det en godt ide at komme tidlig til, man kan altid tag en slapper på værelset, for der er et run senere, med mindre man har roomservice så man kan få det bragt til værelset.
ved morgenbuffen som er stor, er det en god ide at tag frugt med, det kan ikke købes i parkerne.

Vi har prøvet Disny flere gange

24/05 2012 Verner Vagnsø
I skal også prøve Efterling i Holland (Se på nettet)

Spørgsmål til pris

24/05 2012 Gitte Lykke
Hejsa.
Må man spørge til, hvor meget I ca har betalt pr ophold? Og hvilken årstid har I været afsted?

Svar

01/03 2012 Sinne
Hej Rikke. Nej, man behøver ikke spise andet end morgenmaden på hotellet. Helpensionen fås i form af kuponer. 2 kuponer per person per overnatning. En til frokost og en til middag. De kan så bruges på en række forskellige restauranter både i parkerne, Village og på hotellerne.
Til frokost er det fast food restauranterne. Vi havde Helpension Plus og jeg mener frokostkuponerne havde en værdi af ca 12 euro.
Ligesådan kan middagskuponerne bruges til en række restauranter inkl restauranter på hotellet. Jeg mener vores havde en værdi af ca 32 euro.
De steder der ikke umiddelbart tager imod kuponerne kunne de bruges som betaling (deres værdi) og vi kunne så selv betale forskellen. Der er enkelte restauranter der slet ikke tager imod kuponerne, men det står trykt på kuponen.
Så man behøver sådan set ikke tilbage på hotellet før sengetid. :-) Håber det besvarede dit spørgsmål, ellers er du velkommen til at skrive igen.
Mange hilsner fra Sinne

Spørgsmål til helpension

01/03 2012 Rikke Kjær
Hej Sinne - lige et spørgsmål - vi overvejer nemlig at besøge Disneryland Paris til sommer. Du skriver I havde helpension, hvilket lyder dejligt nemt, men alligevel har I spist på en masse forskellige restauranter? Skal man ikke tilbage til sit hotel for at få helpensions-maden? Hvis man skal tilbage - er det så "træls" ved frokosttid at skulle det?
Mvh.
Rikke

Egen erfaring

02/02 2012 Sven-Erik Christensen
Har man en gang sagt Disneyland, så er det altid Disneyland. Vi har været der 7 gange, og det bliver ikke sidste gang. De første 2 gange, var børne med. Meget fint. De andre gange er det min kone og mig, gamle nisser, der har besøgt parken. Vi er kørt selv 2 gange, ellers med fly. Forskellige hoteller.
Under tur til Californien, ville vi i Disneyland der, men vores datter sagde, at hvis vi ville have det minde vi havde fra Paris, så ville vi blive meget skuffet, ovre i staterne.
Så vil jeg advare, at hvis man fra hotellets side inde i Paris, tilbyder salg af billet. Den entrebillet er meget billig.
Men det er kun depositum, som bliver trukket fra den billet man skal købe ved indgangen. Gerne meget stor kø.
Køb billetten på FDM-kontor, så kan man næsten uhindret gå lige ind.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/birgitte-juhl-odense.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.