Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

Magiske oplevelser i Disneyland Paris
FDM travel rejsespecialist
Hanne Madsen Telefon: 70 28 13 22

Magiske oplevelser i Disneyland Paris

Hvis budgettet ikke lige tillader en Suite med udsigt til søen (Men skønt ser det ud), så brug heller pengene på nogle af Disneys magiske oplevelser.
Morgenmad med figurerne på Cafe Mickey er et MUST DO og Buffalo Bill Wild West show er også. Både voksne og børn får en uforglemmelig oplevelse. Bestil det hele hjemmefra og spar 15 %. Spar også på budgettet ved at bestille hel- eller halvpension hjemmefra. Her vil jeg anbefale minimum at vælge PLUS kategorien, der giver mulighed for at spise på en lang række restauranter på både hotellerne, Disney Village og i parkerne. Det er ikke FAST FOOD alle steder. For eksempel på Steakhouse i Disney Village. Her kan du selv sammensætte din menu og kan vælge ud fra 3 forskellige forretter, 3 forskellige hovedretter og 3 forskellige desserter. Børnene vælger fra børnemenuen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Hanne Madsens profilside
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kroatien/ferie-i-kroatien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.