Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Tonerose slottet
Rejsetips indsendt af:
Cecilie
Esbjerg
25. jan. 2010

Oplev den fantastiske magi i Disneyland Paris

Har været i disneyland Paris 14 gang, det bliver kun bedre og bedre..
Oplev den fantastiske magi i Disneyland Paris

Jeg vil VARMT anbefale man tager til disneyland Paris det er en af det fedeste oplevelser. Har boede på alle hoteller undtagen Disneyland Hotel. Vi har også boede et par gang udenfor disney på en camping plads, men for at få hele Disney magien vil jeg anbefale men bor på et af hotellerne, og de er alle prisklasser, så mit råd vil være vælge det der passer bedst til jer i prisen. Hvis man aldrig har set paris er det en god ide at tage en dags tur der ind, der køre metro lige fra disneyland, og så kan man købe en togbillet der virker til alle køretøjer i paris og den billet kan bruges hele dagen. Nyde at når du træder ind i disnyland bliver du ramt af magien og verdens problemer er glemt for den tid du er der. husk hvis der er lang kø og du vælger at prøve turen alligevel så kig rund der er altid noget og kigge på :D ønker alle en Fantastisk tur både store og små

Kommentarer til rejsetips om Disneyland® Resort Paris

Disneyland

01/10 2010 Per Petersen
Vi holdt vores sølvbryllup den 29-03-1994 i Disneyland. Vi ville ikke have stor fest herhjemme, så vi tog en tur til Paris i 10 dage, og selve dagen for vores sølvbryllup tog vi toget til Disneyland, vi prøvede forskellige forlystelser, som vi syntes var fantastisk godt lavet, og selve parken var meget hyggelig. Da det blev frokosttid gik vi ind på en restaurant, og vi satte os i et lille indelukke, hvor der kun var det samme bord. Vi havde netop fået vores mad, da der kom et orkester på 4 mand og stillede op lige forand os,og spillede ca 20 min. Da vi var ved deserten, kom orkesteret igen, og gav musik i 20 min. det var meget romantisk, og det glemmer vi aldrig. Resten af dagen prøvede lidt flere forlystelser, inden vi tog toget tilbage til Paris. Nu har vi 5 børnebørn, den mindste er 2 og den ældste er 8, så det kunne være sjovt at invitere hele flokken med på en Disneylandtur.

disneyland.

26/02 2010 lene persson
hej,vil bare sige at det er helt rigtig hvad der bliver skrevet. jeg har selv besøgt disneyland 12 gange,og rejser selv 1 til 2 gange om året. jeg har også prøvet at sove på hotellerne,og det har været en fornøjelse hver gang. har lige været afsted i julen 09,og kan kun anbefale at alle skal se disneyland.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/azorerne/lidt-ud-over-det-saedvanlige.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.