Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Pinocchio møder pigerne!
Rejsetips indsendt af:
Lars Christensen
Vejle
22. juni 2009

Optimer opholdet i EuroDisney

Vi havde en skøn familietur til EuroDisney i bededagsferien. Vi fik det optimale ud af vores ophold ved at bo på et Disney Partnerhotel.

Tidligt op og godt i gang!

Vi boede på et af Disneys partnerhoteller, hvor man kunne få adgang til en del af forlystelsesparken to timer før almindelig åbningstid. Det gjorde, at vi - selvom vi kun var der en time før åbningstid - kunne nå at prøve rutschebaner to gange!, som 15 min. efter normal åbningstid havde en kø på 60 min. Vi var desuden klar til at gå ind i de områder, der først åbnede til normal tid, og havde planlagt de næste rutschebaneture. Vi var også gode til at bruge deres FastPass-system. På den måde kunne vi nå mest muligt.

Disney Studios

Vi tilbragte en hel dag i Disney Studios. Her var der slet ikke så mange mennesker, men absolut super sjove forlystelser. Der var ikke så lang kø til meet-and-greet med Disneyfigurerene, som der var rigtig mange af, så børnene får også meget ud af turen.

Er man til action, kan det daglige stuntshow klart anbefales. Det gjorde i hvert fald stort indtryk på farmand!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/dansk-vestindien/st-john/gallows-point-resort-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.