Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Brug jeres fast pass rigtigt

  (Bedømt af 3 personer)
  14.01.12: Linea Dahl
  Vi var en familie på 4 afsted, hvoraf den mindste var lille nok til at prøve de hurtige rutsjebaner mm. Derfor kunne far og søn få sig rigtig mange ture på 4 fast pass billetter, mens mor og datter nød synet af de smukke prinssesser mm.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Linea Dahl
Hjallerup
14. jan. 2012

Spar mange penge på drikkevarer

Da det jo ikke er helt gratis for en børnefamilie at rejse til Disneyland tog vi en liter frugtsaft med hjemmefra. Vi havde hver især en vandflaske mineralvand, som om morgenen blev fyldt op med saft.
For at undgå at skulle bære rundt på for meget tung bagage fyldte vi først deligt koldt vand i dunkene fra de rigtige vandposter ved indgangen til restaurant Agraba, da man ikke må drikke vand direkte fra hanen. Børnene var glade for dette og sparede utvilvtsomt familien for en del penge. Kan anbefales.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/azorerne/lidt-ud-over-det-saedvanlige.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.