Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

Super link til Disneyland Paris tilbud
Rejsetips indsendt af:
Thomas
Amager
27. marts 2010

Super link til Disneyland Paris tilbud

Jeg havde længe planlagt en rejse til Disneyland Paris. Faldt over en god webside om Disneyland Paris på paris.dk. Her er masser af gode Disneyland Paris tilbud, information og video.

Link og tilbud

Håber at andre kan få glæde at dette link. Disneyland Paris er sjovt - det kan dog godt betale sig at læse lidt om stedet før afrejse. Jeg kan også anbefale Disney's Newport Bay Hotel.

Kommentarer til rejsetips om Disneyland® Resort Paris

Gode franske hotdogs

26/01 2012 Benny
De har mega lækre franske hotdogs. 2 stk for 40 franc.
Og så er der prinsesser , og indianere

Pippis hus?

18/10 2010 Bonnie
Emma jeg kan ikke lade være med at undre mig over hvor du finder Pippi Langstrømpes hus i EuroDisney?..... Jeg har været der to gange men synes ikke lige det er noget jeg kan genkende?.. Mvh Bonnie ;)

Det er fantastisk!!

29/01 2010 Emma Hviid
De fedeste og mest fantastiske steder i Disneyland er Pipilangstrømpes hus. Det ser så livagtigt ud. Der er også det store lyserøde prinsesse slot! De er så ubeskriveligt stort og smukt. Små piger kan også blive sminket og låne en kjole inde i slottet og få taget billeder sammen med Bell, Askepot og alle de andre disney prinsesser. Hotellerne der nede er en oplevelse i sig selv. Der er bare så fedt dernede. Det er ligesom at være midt i et eventyr. Men jeg gad godt de havde lavet Anders And´s hus dernede. Det kunne have været vildt fedt. Knus Mig.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ghana/ghana-en-rejse-for-livet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.