Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Tag sandwichen med til Disney Land
Rejsetips indsendt af:
Janne Garbarsch
København
27. juni 2011

Tag sandwichen med til Disney Land

Disney Land er et vidunderligt udflugtsmål for både børn og barnlige sjæle. Parkerne er fyldt med masser af sjove forlystelser, som man med glæde kaster sig ud i.
Men når sulten melder sig ved frokosttid er udbuddet af resturanter stort, men maden hverken lækker eller næringsrig. Snarere temmelig fastfood-agtig.

Vi opdagede hurtigt at mange børnefamilier selv havde taget baguette og andet godt med, som de sad og spiste rundt omkring på parkernes bænke og vi gjorde selv det samme med stor succes den næste gang. Færdiglavede sandwiches og salater fås i flere franske supermarkeder.

Restauranter
Praktiske tips

Kommentarer til rejsetippet om Disneyland® Resort Paris

Så sandt så sandt...

31/08 2011 Martin Ulsøe
Vi fik også nærmest ved en fejl smurt baguettes hjemmefra men som i siger ved frokosttid fandt vi ud af at det var en rigtig god ide´. Maden er ikke særlig lækker, ja lidt fast food agtigt. Rigtigt mad kan naturligvis fåes i parken men så kan det godt blive dyrt hvis man er fire eller flere. Så en god lille madpakke hjemmefra er en god ide´
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/quebec-and-its-wildlife-rundrejse.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.