Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Jacob Wix Simonsen
Glostrup
26. maj 2010

Tag TGV toget til Disneyland Paris, det er hurtigere og lige så billigt som VEA Busserne

Hvad gør man når ens børn bliver kørersyge af bare at se en bus, ja det var vores opgave, da vi skulle til Disneyland. Løsningen blev TGV-toget fra Disneyland til CDG

Tag TGV toget, det er hurtigere og lige så billigt som VEA Busserne

Hvad gør man når ens børn bliver kørersyge af bare at se en bus, ja det var vores opgave, da vi skulle til Disneyland. Løsningen blev TGV-toget fra Disneyland til CDG.Jeg søgt på www.tgv-europe.com Og fandt ud af at de også havde "Orange" billetter. og der er ca. 2 tog i timen.Vi fik derfor turen 2 voksne, 1 barn og 1 baby på skødet, for 39.80 Euro ca. 296 Dkr. Med VEA-bussen skulle vi slippe 345 kr. Og togturen er min. 50 minutter kortere.

Transport
Togrejser

Kommentarer til rejsetips om Disneyland® Resort Paris

Transport til TGV

20/08 2012 Marie Mikkelsen
Hej.
Købte i på stationen. Tænker jo at det måske er svært præcist at vide hvor hurtigt man får sin bagage i lufthavnen og hvor hurtigt man kan finde toget. Har ladet mig fortælle at man skal køre 30 minutter i shuttle bus fra lufthavnen til tgv stationen.
Hilsen marie
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.