Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Frankrig

 • Ardèche - alting og det hele

  (Bedømt af 2 personer)
  12.03.16: Mariane Erichsen
  Vi lejede en feriebolig i Ardèche for at se Gorges de l’Ardèche. En cirka 30 km lang og dyb kløft skåret igennem landskabet af floden Ardèche.
  Se hele rejsetippet
 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Frankrig

Fransk luksus til lavpirs
Rejsetips indsendt af:
Martin Appelt
Frederikssund
19. aug. 2011

Fransk luksus til lavpirs

Franskmændene og belgierne har forlængst opdaget det sydvestlige Ardechés lyksaligheder. Hvad enten man vælger at bruge de kommunale campingpladser eller leje et af de gamle kvadrestenshuse (med helt moderne indretning) i bjergene kan manges pengepung vist være med.
I den friske bjergluft, blandt pinjer, kastanje- og valnøddetræer er det vanskeligt at bevare det nordiske tungsind. Er det ikke nok til at fjerne sortsynet kan man prøve med en svømmetur i bjergfloderne og undervejs fange flodkrebs, eller boltre sig i de lokale skinker og hvidvin, som end ikke er overgået af Toscanas ditto. Vi er nødt til at nævne, at blåbærrene, der kan samles oppe i pinjeskovene, også har en helsende virkning. Selv i bjergene mærker man Middelhavsvarmen og cikaderne synger aftenmørket ind. Fuldbyrd oplevelsen ved at tage de langsomme bjergveje over Auvergne og spis eventuelt en enkelt crepé med morkler på vejen.

Kommentarer til rejsetippet om Frankrig

Vejen til Ardeche

10/10 2011 Martin Appelt
Vi tager gerne den hurtige bilvej i bil Molsheim (ved Strasbourg). Der ligger den dejlige (og ydmyge) kommunale campingplads midt i byen. Derfra af de mindre veje til Aubernas, via Lyon. I området syd og vest herfor ligger Ardeche-området. Prøve eventuelt at finde logi i de små landsbyer som Joyeuse, Planzolles etc. Du kan med stor fordel finde frem til husene via hjemmesiden www.gites-de-france.com. Siden omfatter mere end 200.000 boliger overalt Frankrig, hvoraf hovedparten er til meget fordelagtige priser.

Bedste hilsner,

Hvor er det?

10/10 2011 Fabian
Hejsa

det lyder jo total skønt, men hvor er det og hvordan kommer man derhen ?
Er der mulighed for at leje hytter eller lign. ?
Kan man eventuelt leje bil også?
Jeg rejser alene, hvis det er til nogen hjælp :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Frankrig

Ferieboliger i Frankrig
Rejser til Frankrig
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/chiang-rai/koer-selv-ferie.-koer-selv.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.