Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Frankrig

 • Ardèche - alting og det hele

  (Bedømt af 2 personer)
  12.03.16: Mariane Erichsen
  Vi lejede en feriebolig i Ardèche for at se Gorges de l’Ardèche. En cirka 30 km lang og dyb kløft skåret igennem landskabet af floden Ardèche.
  Se hele rejsetippet
 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Frankrig

Frankrigs svar på Grand Canyon
Rejsetips indsendt af:
Pernille
Sønderborg
6. maj 2010

Georges du Verdon i Frankrig -SKAL ses!

Tag en tur til Georges du Verdon i Frankrig som er Frankrigs helt eget svar på Grand Canyon, med de flotte naturskønne områder. Her er helt fantastisk og noget for alle aldre.
Det ideelle badested for alle personer i alle aldre

Det ideelle badested for alle personer i alle aldre

Lej en vandcykel og cykel rundt på det skønne vand langs klipperne, det er helt sikkert en tur værd. Her er virkelig smukt og det er et fantastisk sted at bade, der er også mulighed bare at ligge og sole sig og nyde de helt fantastisk flotte omgivelser. Har selv været der 4 gange og bliver aldrig træt af det, vi bor for det meste i en by lidt væk, men kører gerne der til flere gange på en ferie. Alle elsker det simpelthen. Og hvis man ikke er til vandcykler er der også mulighed for både canoere og kajakker. Det en oplevelse for livet.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Frankrig

Ferieboliger i Frankrig
Rejser til Frankrig
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/granada-spanien-fyldt-med-historie-og-charme.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.