Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Korsika

 • Korsika - Er du glad for bjergkørsel og Napoleon, så læs videre...

  (Bedømt af 4 personer)
  25.06.13: Sven Brouer Seedorff
  Min kone og jeg besøgte Korsika i uge 24(beg. af juni). Vi fløj fra Hamborg med Lufthansa til Bastia, hvor vi afhentede den i forvejen lejede bil.
  Se hele rejsetippet
 • Korsikas natur

  (Bedømt af 4 personer)
  28.07.11: Else-Marie Carstensen
  Fly til Bastia på østkysten. Fantatisk tur til vores by på vestkysten St. Algajola. Her er super strand lige ved døren udsigt til bjerge gode spisesteder. Udflugt med lokal guide JACK super godt, han havde stor viden om naturen før/nu og vi badede i floderne det skal bare opleves. Det historiske fik vi også med.
  Se hele rejsetippet
 • Korsika - Bounty land i Europa

  (Bedømt af 3 personer)
  20.01.11: Dan Pehrsson
  Har man brug for en overkommelig køretur til bounty lignende strande med hvidt hvidt sand, himmelblåt varmt vand og vajende palmer bør man ikke snyde sig selv for en rejse til Korsika!
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Korsika

Korsikas herligheder
Rejsetips indsendt af:
Erling Bertrand
Gilleleje
5. juni 2011

Korsikas herligheder

Korsika er en fantastisk ø, ca på størrelse med Sjælland og derfor ganske overkommelig. Korsika er samtidig fyldt med en vidunderlig natur og pitoreske byer både lnags kysterne og inde i landet.
Vi tog færgen fra Nice til Bastia, som i dag er Korsikas hovedstad, en gammel by med en fin havn og spændende middelalderkvarterer, som er al opmærksomhed værd. Herfra fortsatte vi med en lille jernbane tværs over øen til Ajacio - den gamle hovedstad midt på vestkysten og Napoleons fødeby, også en spændende by med en fin midddelalderbymidte og dejlige badestrande centralt i byen.
Togturen var en særlig oplevelelse i sig selv, tværs over øen snoende sig op over fine bjerge, gennem hyggelige bjerglandsbyer og en vild natur med nye overraskelser ved hvert eneste hjørne.

Fra Ajacio kørte vi i lejet bil op langs vestkysten, som udviser en vild natur med bjerge og forrevne klippeformationer kombineret med fine sandstrande - boede undervejs i en bjerglandsby med dejlige gangstier rundt om byen og senere i de skønneste byer langs kysten - og videre gennem vinområder tilbage til Bastia, hvor Korsika blev rundet af med en færge tilbage til Nice.

Bjergene og naturen er fredet på tværs af Korsika fra kysten i nordvest til milelange sandstrande i sydøst og kombineret med mere end 200 km vandrestier gennem urørt naturn - en fryd for både øje og sjæl.

God fornøjelse

Seværdigheder
Naturoplevelser, Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Korsika

Ferieboliger på Korsika
Rejser til Korsika
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/lazise/camping-piani-di-clodia-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.