Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Andre rejsemål i Frankrig

Rejser til Languedoc-Roussillon

FDM travel er specialist på rejser til Languedoc-Roussillon. Vores Frankrig-specialister har testet en stor del af hotellerne i Languedoc-Roussillon, og vi udbyder kun kvalitetshoteller med høj kundetilfredshed og lave priser. Book en sikker feriesucces her.

Ferieoplevelser og strandliv for hele familien

Languedoc-Roussillon byder på kilometervis af lækre sandstrande, der ligger ud til det azurblå Middelhav. Her på den midterste del af Sydfrankrig er du langt fra den glitrende glamour og de høje priser på Den franske Riviera (Côte d’Azur), der ligger længere mod øst. Rejser du til Languedoc-Roussillon får du et af Frankrigs mest solsikre og varme ferieområder, som er skabt til familieferie, da vandet fra strandene kun bliver langsomt dybt.

I baglandet finder du et frugtbart landskab med frugtplantager, vinmarker og cypresser, der står skulder ved skulder med charmerende småbyer, middelalderslotte og Pyrenæerne ned til den spanske grænse. Maden er både fransk og god i Languedoc-Roussillon. Og det er vinen også.
Odalys Résidence Club Saint-Loup
Flot og meget hyggeligt resort i Cap d'Agde i...
Køb tidligt rabat: 20%
Få 20% køb tidligt rabat ved en uges ophold i perioden 1. april - 8. juli  samt 30. september - 28. oktober 2017.
Se mere og bestil her

Badebyen Cap-d'Agde

Cap-d'Agde er den største badeby i Languedoc-Roussillon. Her summer det af liv på torvene og omkring den farverige lystbådehavn. Rejser du til Cap-d’Agde finder du også en fin og børnevenlig badestrand. Den største forlystelse i byen er det store Aqualand med swimmingpools, rutsjebaner og meget mere. Du kan desuden teste dit talent på den flotte golfbane.
Saintes Maries-de-la-Mer

Saintes Maries-de-la-Mer

Saintes Maries-de-la-Mer ligger i Camargue, der er et af Europas største vådområder med flamingoer, sorte tyre og hvide heste, der bliver passet af de lokale cowboys. Her i den østlige del af Languedoc-Roussillon finder du alle former for ridning og hestevæddeløb samt flamencodans. Saintes Maries-de-la-Mer er også kendt som sigøjnernes by. I maj måned rejser de hertil for at hylde skytshelgenen Sorte Sarah.

Argèles-sur-Mer

Argèles-sur-Mer ligger ved foden af Pyrenæerne, tæt ved grænsen til Spanien. Argèles-sur-Mer byder på smalle, idylliske gader, og der er masser af vandsportsaktiviteter på den 7 km lange strand, som ligger i nærheden.

Fuld fart frem i Montpellier

De mange universitetsstuderende sætter gang i caféerne og restauranterne i Montpellier, der ligger få km fra kysten og er hovedby i Languedoc-Roussillon. Begynd din rundtur i byen på Place de la Comédie foran byens teater og det mægtige operahus. Herfra kan du udforske det livlige kvarter omkring Rue de la Loge og Place Jean Jaurés. I den mere bizarre afdeling finder du Musée d’Anatomie med diverse anatomiske udstillingsobjekter. Museet har i øvrigt til huse i det ældste medicinske fakultet i Frankrig.

Toulouse-Lautrec på plakaten i Albi

Den levende og charmerende by, Albi, er for dig, der holder af Toulouse-Lautrecs dynamiske belle epoque plakater med cancandansere og motiver fra bordeller og barer på Montmartre i Paris. Toulouse-Lautrec blev født i Albi i 1864 og på Musée Toulouse-Lautrec kan du i dag studere over 500 plakater og tegninger fra mesterens hånd. Rejser du til Albi bør du også stikke hovedet inden for i den mægtige Sainte-Cécile katedral.
Village des Aloës
Village des Aloës er skønt beliggende i den smukke natur...
Supertilbud: 20-30%
20% rabat på 14-20 nætter i perioderne 2. april - 9. juli og 20. august - 1. oktober 2016.
30% rabat på min. 21 nætter i perioderne 2. april - 9. juli og 20. august - 29. oktober 2016.
Se mere og bestil her

Cerbère

Cerbère er sidste by inden den spanske grænse og den ligger lige, hvor Pyrenæerne løber ud i havet. På din rejse til Languedoc-Roussillon finder du her en betagende kystlinje med små vige og badestrande med småsten. Cerbère er lille og hyggelig med en historie, der går helt tilbage til romertiden. Vil du opleve mere, rejser du bare på en dagstur til fx Andorra og Barcelona.
Borgromantik i Carcassonne

Borgromantik i Carcassonne

Den enorme Carcassonneborg ligner noget fra et eventyr. Rejser du til Carcassonne og stiller dig foran borgmuren, forstår du uden videre, hvorfor de frygtindgydende borgmure og de mange tårne og spir har sikret byens indbyggere fra utallige angreb siden Middelalderen. Borgen virker ganske enkelt uindtagelig. I dag bliver Carcassonne kun angrebet af turister, men borgen er helt sikkert en rejse værd, hvis du er indstillet på at dele oplevelsen med mange andre. Carcassonne ligger mellem Toulouse og Montpellier. Et godt tip: Kig kun ind i torturmuseet, hvis du har gode nerver!
Marseillan-Plage

Marseillan-Plage

Marseillan-Plage har bevaret den autentiske karakter af en gammel fiskerby ved Middelhavet. Den ligger nær Thau-søen, som er berømt for opdræt af østers og muslinger. I Marseillan-Plage er der mange restauranter og cafeer, hvor du kan sidde og nyde den lokale Noilly Prat, mens du ser fiskerbådene sejle ind med dagens fangst. Rejser du til Marseillan-Plage finder du hver torsdag et marked med et fantastisk flot udbud af frugt, grønsager, pølser og oste - foruden tøj og gaver.

Sète

Sète er en gammel, charmerende fiskerby i Languedoc-Roussillon, som byder på skønne indkøbsstrøg langs kanalerne, mange gode fiskerestauranter, caféer samt et aqualand.
Les Jardins de Neptune
Dejligt feriested med lejligheder og rækkehuse nær St....
Supertilbud: 20-30%
20% rabat på 14-20 nætter og 30% rabat på min. 21 nætter i perioderne 19. marts - 9. juli og 20. august - 1. oktober 2016.
Se mere og bestil her

St. Cyprien Plage

St. Cyprien Plage ligger nær den spanske grænse med en lystbådehavn, der byder på mange barer og restauranter. St. Cyprien Plage har desuden en bred og børnevenlig sandstrand og mange sportsfaciliteter som golf, tennis, ridning og vandsport.
Alizea Beach
Alizea Beach beliggende lige ud til havet og den...
Køb tidligt-rabat: 10%
10% rabat ved bestilling senest 14. april 2017. Kan ikke kombineres med andre tilbud.
Se mere og bestil her

Valras-Plage

Valras-Plage i Languedoc-Roussillon er et ideelt feriested for dig og din familie hele året rundt. Hele familien kan bade sikkert fra stranden, I kan lære at sejle eller bare slappe af og få en rigtig god kulør. Slap af i skyggen på en cafe, mens I ser fiskerbådene sejle forbi, lej en mountainbike - eller prøv lykken på byens kasino.

Leder du efter mere om rejser til Languedoc-Roussillon?

Cap Bleu
Cap Bleu er et nyere feriested med lejligheder og villaer...
Se mere og bestil her
Ferieboliger i Languedoc-Roussillon - søg blandt mange gode ferieboliger i Languedoc-Roussillon.
Overnatningshoteller på vejen - kør-selv og kom udhvilet frem til Languedoc-Roussillon.
Billeje i Languedoc-Roussillon - så står bilen klar, fx når du lander i lufthavnen.
Languedoc-Roussillon rejsetips - læs andre rejsendes tips og anbefalinger til byen.
Denne side er udskrevet d. 25. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/danmark/samsoe-midt-i-danmark.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.