Billedet er fra Montpellier

Fakta

  • Vaskeriservice
  • Business Center
  • Børnepasning

Læs mere om

Citadines Antigone

Placering
Lejlighedshotellet ligger i hjertet af Antigone i et urbant kvarter og er blevet renoveret under ledelse af arkitekten Ricardo Bofil. Lejlighedshotellet ligger over for rådhuset, der er kendt som Polygonen. Montpellier er endvidere berømt for dets historiske kvarter rundt om St.-Anne-Kirke, Place de la Comédie (opera, biografer, restauranter), museet Fabre (prægtige billedsamlinger fra det 19. århundrede) og Den Botaniske Have. Herudover behøver man ca. 10 minutters kørsel i bil. Et
Indretning
Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2006 og råder over i alt 50 lejligheder og 75 studier fordelt på 4 etager. Hertil kommer foyer, elevator, morgenmadsrestaurant, internetadgang, mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling) eller vaske sit tøj selv.
Hotelværelse
Lejlighederne og studierne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang. Herudover er der tekøkken, køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, vaskemaskine, dobbelt- eller kingsize seng, strygejern, strygebræt, gulvtæppe, centralt reguleret radiator og klimaanlæg samt safeboks (mod betaling).
Sport/underholdning
Ca. 15 km væk ligger der en golfbane.
Forplejning
Morgenmaden serveres som buffet.
Kreditkort
Som betalingsform accepteres alle gængse kreditkort såsom American Express, Visakort, MasterCard, Diners Club og JCB.

Denne side er udskrevet d. 29. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/mexico/mexico-city/nh-centro-historico.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.