Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Lyon

Her kan du bestille dit fly til Lyon. Vælg venligst din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Lyon i Frankrig.

Transport til og fra Lyons lufthavn

Når du kommer med fly til Lyon, har du en række valgmuligheder, når du skal have transport til Lyons centrum:

Med tog

Frankrig er berømt for deres moderne lyntog, TGV'en, hvis rute forbinder landets største byer. Fra lufthavnen, kan du naturligvis også tage et TGV tog til Lyons centrum. Det kan bringe dig til midtbyen på ca. 28 min. Du finder togstationen mellem de to parkeringsområder.

Med bus

Du kan naturligvis også vælge at tage en bus til Lyons centrum. Du finder busstation mellem lufthavnens to terminaler, hvor der med den såkaldte Satobus, er afgang til Lyon hvert 20. minut i dagtimerne.

Med taxi

Hvis du er villig til at betale lidt mere, kan du naturligvis også bare tage en taxi til Lyons centrum. Du finder taxierne foran terminal 1, hvor du nemt og bekvemt på alle døgnets timer kan praje en vogn.

Med udlejningsbil

Hvis du gerne vil udvide din rejse til Lyon og fx udforske de franske Alper, kan det være en kæmpe fordel for dig at leje en bil. Hos FDM travel kan vi sørge for alt det praktiske, så du blot skal afhente din udlejningsbil i Lyons lufthavn når du kommer med fly. Giv os blot et kald på tlf.: 70116011.

Mere om Lyon

Udsigt ud over Lyon
Lyon er Frankrigs tredje største by og kendt for at være landets gastronomiske trækplaster. Byen ligger ca.100 km fra den Schweiziske grænse og ligger tæt på de storslåede Franske Alper. Gennem byen løber den smukke flod, Rhonen, og giver byen en romantisk atmosfære.

Selvom Lyon er særligt kendt for sine stilfulde bistroer og uovertrufne restauranter, har byen dog utroligt meget andet at byde på. Lyon er på mange områder en sofistikeret by, der rummer fantastiske shoppemuligheder, flotte arkitektoniske værker, spændende kultur og et utal af smukke grønne arealer og hyggelige kanaler.

Hvad end du er til renæssance, klassiske franske bygninger, eller middelalderstemning, har Lyon det hele. Oplev fx byens mini Eiffeltårn, operahuset eller kunstmuseet, Musée de Beaux Arts, som hvert år tiltrækker turister I hobetal. Lyon har I sandhed nogen for enhver smag, og det er let at komme dertil med fly. Læs mere om Lyon

Læs mere om rejser til Lyon


Rejser til Lyon
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.