Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Andre rejsemål i Frankrig

Rejser til Normandiet

Normandiet er perfekt til en kør-selv-ferie, hvor du har mulighed for at besøge mange spændende historiske seværdigheder. Vores Frankrig-specialister har testet mange hoteller i Normandiet, og vi udbyder kun kvalitetshoteller med høj kundetilfredshed og lave priser. Book en sikker feriesucces her.

Tidevand, æbleplantager og badebyer

Hotel Barriere Le Royal Deauville
Hotellet blev bygget i 1913, da Belle Époque var på sit...
Se mere og bestil her
Normandiet er en stor og frugtbar region i det vestlige Frankrig. Rejser du til Normandiet vil du opleve store, brede sandstrande, klitter, det fantastiske tidevand, det blide bagland med små skove, bakker, vidtstrakte æbleplantager og fashionable badebyer som Trouville og Deauville. Her finder du også kasinoer, luksushoteller, flotte strandpromenader og butikker.
Hotel le Beach
Pænt hotel lige ved stranden...
Se mere og bestil her
Normandiet er også kendt for invasionen under 2. Verdenskrig. De store krigskirkegårde står som et bevægende minde om D-dagen ved Omaha Beach og Arromanches-les-Bains. En anden attraktion i Normandiet er klippeøen Mont-Saint-Michel, der er forbundet med fastlandet med en 1800 m lang dæmning. To gange i døgnet oversvømmer tidevandet området med op til 15 m høje bølger.

Lejer du en af FDM travels feriehuse eller lejligheder, bor du godt og centralt i Normandiet med alle muligheder for udforske det spændende hjørne af Frankrig.
Mont Saint Michel

Vidunderet Mont-Saint-Michel

En af de absolutte topattraktioner på din rejse til Normandiet er det religiøse vidunder Mont-Saint-Michel. Den imponerende klosterkirke ligger majestætisk på en klippeø, omgivet af kraftige tidevandsbølger på grænsen mellem Normandiet og Bretagne. Det første bedehus for ærkeenglen Mikael blev opført her i begyndelsen af 700-tallet og udbygninger har siden gjort Mont-Saint-Michel til et religiøst monument i klasse med fx Peterskirken i Rom.

I dag er der bygget en dæmning fra fastlandet og ud til Mont-Saint-Michel, hvilket er belejligt under højvande, når sandbunden forsvinder under bølgerne. Mont-Saint-Michel er en populær turistattraktion i Normandiet, så der er god mening i at ankomme tidligt om morgenen, inden den største besøgsbølge sætter ind.

Bayeux-tæppet – verdens ældste tegneserie?

Rejser du til Bayeux i Normandiet kan du beundre det berømte Bayeux-tæppe, som i en særdeles levende tegneserieform fortæller historien om slaget ved Hastings i 1066 og Vilhelm Erobrerens Englandstogt. Bayeux-tæppet hang tidligere i domkirken Notre Dame og er nu udstillet i en nærliggende udstillingsbygning, Musée de la Tapisserie. Tæppet er i øvrigt hele 70 meter langt, 50 cm højt og særdeles velholdt, så her kan du fortabe dig i timevis med at studere de mange skibe, sværd, heste og krigere.
Den Amerikanske Kirkegård

D-dags strandene i Normandiet

I juni 1944 lagde Normandiet strande til D-dag, hvor de allierede styrker i et mægtigt og blodigt slag invaderede Frankrig under 2. Verdenskrig. Når du i dag står og betragter mågerne, der fredeligt svæver hen over de flade D-dags strande, er det svært at forestille sig det ragnarok, der udspillede sig her. Og så alligevel ikke. Strandene bærer stadig deres kode-navne fra D-dag såsom Omaho, Juno, Gold og Sword Beach.
Her ligger stadig mange bunkere spredt ud i landskabet og ikke mindst står 1000vis af soldatergrave tilbage som et bevægende minde om ofrene for D-dag. Besøg fx Den Amerikanske Kirkegård med så mange hvide kors, at det svimler for dine øjne. Eller besøg et af museerne i området, der fortæller dig detaljerne om D-dag. Rejser du til D-dags strandene i Normandiet kommer 2. Verdenskrig og verdenshistorien pludselig helt tæt på.
Hotel Barriere Le Normandy Deauville
Pænt hotel i centrum af Deauville...
Se mere og bestil her

Badebyen Deauville

Deauville, der ligger på La Côte Fleurie (Blomsterkysten), er en af de mest kendte badebyer i Normandiet, og byen har alle former for underholdning. Rejser du til Deauville kan du dyrke enhver form for vandsport, ride og spille tennis. Få km fra Deauville ligger der flere golfbaner, og der er et rigt udbud af restauranter, barer, natklubber og forretninger.
Denne side er udskrevet d. 27. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/auckland/jet-park-hotel-conference-centre.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.