Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Normandiet

 • Normandiet - St. Vaast-La-Hogue

  (Bedømt af 2 personer)
  14.08.11: Susanne
  I år gik sommeferien til Normandiet og på halvøen Cotentin lige syd for Barfleur fandt vi den mest charmerende lille havneby.
  Se hele rejsetippet
 • Husk badetøj og regntøj

  (Bedømt af 5 personer)
  29.06.11: Signe Sørensen
  I sommeren 2009 tog min mand og jeg med vores to små børn til Normandiet. Vi ville se de berømte strande og kirkegårde fra 2. verdenskrig og håbede samtidig på, at klimaet ville vise sig fra sin bedste side og lade os dase på Omaha Beach og bade i det viltre Atlanterhav.
  Se hele rejsetippet
 • Tur i normadiet

  (Bedømt af 6 personer)
  07.10.09: Marthin Guldhammer
  Et godt råd til en lille rundrejse i normandiet. Sådan sparer du penge.
  Læs hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Normandiet

Rejsetips af samme forfatter

Le Blockhaus i Normandiet
Rejsetips indsendt af:
Hjørdis Johansen
Ullerslev
21. sept. 2011

Le Blockhaus i Normandiet

Efter en uge med oplevelser fra Wilhelm Eroperen via Monet over D-dag og store katedraler bevægede vi os langsomt nordpå og første stop var Dunkirk.
Det viste sig at mellem Calais og Dunkirk ligger Le Blockhaus ved dÈperlecques. Det var det store anlæg Hitler lod bygge med tvangsarbejdere til V1 og V2 bomber så han kunne angribe London.
Det er fasinenrende og skræmmende især når man tænker på hvor mange mennesker der på relativt kort tid fik bygget dette anlæg.Gennem meget realistiske lydfiler rund på anlæget får man en fornemmelse af historiens vingesus.

Vi havde stor glæde af feriepakken Normandiet - Bretagne som gav os megen inspiration til spændende oplevelser både dem som er et Must og dem man bare løber ind i fordi man er der på det rigtige tidspunkt.

Affyringsrampe til V2 bomber
Affyringsrampe til V2 bomber

Wasserflood museet
Wasserflood museet

Zeeland- Holland

Vi havde besluttet at på vej hjem ville se det store sluseprojekt Delta Expo.
Det er meget imponerende og så skal man unde sig et besøg ved Neuewerk. Der kan man se Stormflodsmuseet WasserFlood som har til huse i 4 sænkekasser som blev skyllet i land under den store stormflod februar 1953 og som satte 10% af Holland under vand og som kostede næsten 2000 mennesker livet. Det er et imponerende museum der med lyd og visuelle efekter virkelig giver en meget nærværende oplevelse af hvordan det var at være en del af denne katastrofe.Man går fra den ene kasse til den næste gennem tuneller og oplever kyst sikring og dagligdag op til nutiden. Det sidste der er lavet er nogle store porte Maassluis ved Hoek van Holland, men dem har vi til gode til næste gang. Vi har besøgt landet mange gange og det fasinere os hver gang og vi kunne ønske at man slog et større slag for hvad man kan opleve der både kulturelt og af natur.
Indgang til udstilling. Det blå loft er vandstanden.
Indgang til udstilling. Det blå loft er vandstanden.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Normandiet

Ferieboliger i Normandiet
Rejser til Normandiet
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.