Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Frankrig

 • Ardèche - alting og det hele

  (Bedømt af 2 personer)
  12.03.16: Mariane Erichsen
  Vi lejede en feriebolig i Ardèche for at se Gorges de l’Ardèche. En cirka 30 km lang og dyb kløft skåret igennem landskabet af floden Ardèche.
  Se hele rejsetippet
 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Frankrig

Oplev cote d'azur på 24 timer
Rejsetips indsendt af:
Frederik
København
2. aug. 2010

Oplev cote d'azur på 24 timer

Rejs frit fra den ene hyggelige by til den næste nemt og billigt med carte Isabelle.

Kommentarer til rejsetips om Frankrig

Ventimiglia

06/08 2010 Frederik
hov ja - fik vidst en stavefejl ind der :) selve byen er nu ikke noget at skrive hjem om, efter min mening. Fredag kan god være sjov hvis det er første gang man er i sydfrankrig / eller har unge med. Der har de marked, så der er et leben af folk der sælger alt muligt. Og nu er det nogle år siden jeg har været til det marked, men der kunne man også købe alt muligt kopi - men det skal man passe på med - de er ret strikse med det i frankrig og giver nogle ordentlige bøder hvis det opdages. Derimod kan slagteren i byen anbefales... deres kalvekød til saltimbocca - det er simpelthend så lækkert og mørt ! Det er lidt en tradition for mig/os at tage sådan en tur med toget med sådan et carte isabelle hvert år når vi er dernede. Så kan vi frit tage frem og tilbage som vi nu har lyst til hele dagen :)

Det lyder dejligt

06/08 2010 Ulla Nielsen
Det lyder rigtig dejligt, har rejst i det område for 30 år siden. Byen Ventiglia, hedder nu Ventimiglia og ligger lige på grænsen til Italien., bare lige for en ordens skyld. Får lyst til at tage derned, når jeg ser din video. mvh. Ulla Nielsen

skøn ferie ide

05/08 2010 sonja sørensen
en skøn sted at holde ferie, det frister at holde ferie i frankrig næste år.

dejligt tip

02/08 2010 anette
tusind tak for dit dejlige tip - det vil vi helt klart gøre brug af næste gang

Københavneri

02/08 2010 Thomas
Rent Københavneri, kun for rige snobbede københavnere, især dem fra Nordsjælland :-)

hold kæft den er fed den video mand !!!

02/08 2010 anette
den er kraftedme fem mannix !!!

Mere info

02/08 2010 Frederik
Carte Isabelle købes på togstationen i sommermånederne. Det gælder 24 timer og man kan rejse frit fra Cannes til Ventiglia og stoppe på alle stationer. Der går både hurtige tog der ikke stopper på alle stationer og tog der stopper på alle. Fra Cannes til Monaco tager det ca 40 min med det hurtige tog. Så er det bare at afgøre selv hvilke byer man helst vil besøge. Men som jeg har anbefalet det vil jeg Gerne se Cannes, Antibes og Monaco. De har hver især deres charme. Hvis man gør det en søndag skal man klart stoppe i Juan Les Pins - der holder butikkerne åbne og man kan finde noget smart designer tøj og få en god frokost. god fornøjelse
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Frankrig

Ferieboliger i Frankrig
Rejser til Frankrig
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-samet/lima-bella-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.