Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris og omegn

Læs mere om rejser til Paris og omegn

Jorden er giftig - også for voksne
Rejsetips indsendt af:
Lone Jensen
Kr. Hyllinge
18. sept. 2008

Fra trætop til trætop 10 m over jorden

Glem alt om højdeskrækken! Her føler man sig virkelig som Robin Hood, når man spændt fast med livline svinger sig ud på den op til 50 m lange wire fra det ene træ til det næste, vel at mærke ca. 10 mr over jorden.

High rope park - rapelling i træer

Efter et par dage i EuroDisney faldt mine børn over et fristende foto i en brochure, som dog kun var på fransk. Vi slog adressen ind på gps'en og tog afsted. Vel ankommet gik vi hen til billetkontoret, som var et lille træskur, hvor den søde receptionist kun talte fransk. Alle skilte var også på fransk, men efter adskillige misforståelser fandt vi dog ud af, at vi kunne komme på et hold kort efter. Efter en kort introduktion til sikkerhedsprincipperne gik det løs i træerne. Første wire var vel kun ca. 1 meter over jorden, men i løbet af de tre timer vi var i parken, nåede vi op på ca. 12 meters højde.

Hvert træ er forsynet med en lille platform, hvor man lander, når man går, svæver ovs. via wiren fra det ene træ til det næste. Sværhedsgraden stiger løbende, så man fx skal "køre" på et skateboard, klatre gennem en tunnel eller blot gå på wiren. Sikkerheden er i top og ret enkel, selv børn på ca. 10 år kan klare det. Vores ældste datter på 12, som er knap så glad for højder, var endda vild med det.

Det er en helt igennem berigende og udfordrende måde at være sammen på en eftermiddag for hele familien. Børnene har efterfølgende talt mere om denne park end om EuroDisney! Og for os forældre, var det helt sikkert også sjovere.

Jeg har ikke kunnet finde en hjemmeside for parken, men den hedder Sherwood Park og ligger lidt nord for Paris. Der er skilte dertil, og spørger man på turiststeder, camping, hoteller mv., kender de den også godt.

Efterfølgende har jeg fundet ud af, at begrebet på engelsk hedder "high rope parks". Selv kalder jeg det en form for rapelling i træer.

Aktiviteter
Adventure

Kommentarer til rejsetips om Paris og omegn

her er hjemmesiden

20/06 2011 Henrik Njor
Her er link til hjemmesiden
http://sherwoodparc.com/
Den er desværre kun på fransk, men prov eventuelt at oversætte teksterne med google-translate.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris' omegn

Ferieboliger i Paris' omegn
Rejser til Paris' omegn
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/heidi-netopil-stoevring.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.