Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris og omegn

Læs mere om rejser til Paris og omegn

Kanon ferie
Rejsetips indsendt af:
Steen Pausbæk
Hellerup
18. juli 2012

Kanon ferie

Lige kommet hjem fra Paris Disneyland og Paris.
Sidst jeg var i Disneyland Paris var 15 år siden med min datter, nu skulle min søn på 11 år, min ”nye” datter fra Thailand 14 år, min kone også se Disneyland Paris.
Vi havde bestilt Hotel gennem FDM, 4 nætter og 6 indgange i Parkerne.
Børnene var helt vilde, og den nye park Disney Studio var det helt store hit, især Hollywood Hotel, og Studio Tram Tour. Hvor børnene, og de voksne fik en spændende og god oplevelse.
Disneyland var godt, men bedre blev det, da vi kørte videre til næst hotel Residhome Rossy Village, i udkanten af Paris lige ved lufthavnen Charles de Gaulle.
Vi kom frem til hotellet om eftermiddagen, og fik en dejlig stor, lys to værelseslejlighed, fri shuttelbus til Metroen, hvorfra det tog ca. 15 minutter til Paris centrum.
Sød og venlig betjening, og 3 overnatninger kr. 1984 i alt for vores lille familie. Vi fik set en del af Paris, og børnene satte denne ferie meget højt, Først fest og farver i Disneyland, og så en masse oplevelser i Paris.
Lidt malurt i bægret, jeg kunne ikke lide, at men i Disneyland kunne for ussel Manon kan købe hurtige billetter, så men kan springe køerne over.
Den sidste malurt, vi så rigtigt mange danske lastvogne, men kun en gang, så vi en blev trukket af en dansk vogn, resten af Romanske, Polske, Lettiske mv.
Jeg tænker mange arbejdsløse danskere, kunne gøre gavn ude på landevejene. Jeg så endda, en med dansk navn (adresse i Sønder Jylland) og telefon nummer på siden, men ak registret i Polen. Mit danske hjerte siger her, der bør gøres noget.
Og så tog turen frem og tilbage incl. pauser, frokost, aftensmad på fyldning af benzin kun ca. 13 timer pr. vej.
Seinen set fra toppen af eifel
Seinen set fra toppen af eifel

Paris

Og så lige Eifeltårnet

Underholdning
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris' omegn

Ferieboliger i Paris' omegn
Rejser til Paris' omegn
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/californien/forberedelse-til-den-klassiske-road-trip.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.